Web Analytics

Tema düzenleyici

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, bizlere verdikleri emeklerden dolayı sonsuz teşekkür ederim.

Teknoloji Forum ailesi büyük çok daha geniş kitlelere hitap eder ise ilerleyen zamanlarda özel günlere ait etkinlikler mutlaka yapacaktır. Nice 24 Kasımlara 🇹🇷:love:

24-kasim-ataturk-wallpaper.webp

Ben olmasaydım anacığım da öğretmen olacaktı. Beni bırakacak birisini bulamadığı için öğretmenlik yapamadı. Olsun yine de en güzel öğretmendir anam. :)

Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun...

Konu sahibi
Ben olmasaydım anacığım da öğretmen olacaktı. Beni bırakacak birisini bulamadığı için öğretmenlik yapamadı. Olsun yine de en güzel öğretmendir anam. :)

Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun...
Senin gibi güzel bir evlada sahip, eli öpülesi bir anadır her ana gibi.

Benim tek bir öğretmene kızgınlığım var o da ilkokul 3 ve 4. sınıfı okutan öğretmenime. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Sınıf içerisinde kalın cetveli çocukların sırtında kırar, kulaklarımızdan tutar kara tahtaya vurur, yorgan makası ile tırnaklarını keser, önüne geleni kız/erkek demeden sinir krizi geçirerek tokatlar.

Hayatımda tek nefret ettiğim insan diyebilirim, bizleri okuldan soğutup nefret ettirmişti. Tek hakkımı helal etmeyeceğim öğretmen o kişidir. Diğerlerinden Allah razı olsun, hepsi ile helalleştik, hepsi ile görüştük ve yeri geliyor bayramlarda vs. yanlarına gidiyoruz el öpmeye.

Bende anaokulundaki öğretmenime hakkımı helal etmiyorum. Kadın kulağımı çekerken kulağımı yırtmıştı. Korkudan anneme söyleyememiştim. 🤣🤣

Konu sahibi
Bende anaokulundaki öğretmenime hakkımı helal etmiyorum. Kadın kulağımı çekerken kulağımı yırtmıştı. Korkudan anneme söyleyememiştim. 🤣🤣
Bazı durumlar ciddi travmalara sebep oluyor ve bunu şiddet uygulayan öğretmenler bilmiyor. Aynı sınıfta olduğum öğrencilerin şu an memur sayısı bir elin parmak sayısını geçmez, herkesi okuldan ve okumaktan soğutmuştu o kadın.

Bir gün kızın birisi ailesini çağırmıştı fazla dayak yiyoruz diye, babası o dönem subay geldi asker üniforması ile ama bir gör çok fena saygı var askere herkes tirtir titriyor. Okulda hocayı tehdit etti ve gitti; işte bir daha kızıma böyle yaparsanız şöyle yaparsanız falan diye başlayan ebevyn cümleleri. Sonra ne oldu? Sonra kızı tehdit ederek dövdü, bir daha ailene söyle bak sana neler yapacam diye haşat etmişti Allah'ın cezası.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri