Web Analytics

Tema düzenleyici

2025 yılı trafik cezalarının hepsi belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 164

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar selamlar. Buna benzer bir konu açmıştım (bkz) bu cezaların ayrıntıları belli oldu. Buna göre;
  • Kırmızı ışık ihlali - 2.168₺
  • Hız limitleri - 4.512₺
  • Muayenesiz araç - 2.168₺
  • Plakasız motor - 15.709₺
  • Emniyet şeridi - 9.268₺
  • Yaya geçidi - 4.512₺
  • Hatalı park - 993₺
  • Drift - 46.393₺
  • Sahte plaka - 46.302₺
  • Hatalı sollama - 2.168₺
  • Makas atma - 46.393₺
  • Kask takmamak - 993₺
  • Telefonla konuşmak - 2.168₺

Bence bazı cezalar az bile. Örneğin sahte plaka takmak, bu kadar az olmamalı cezası.

Konu sahibi
Bence bazı cezalar az bile. Örneğin sahte plaka takmak, bu kadar az olmamalı cezası.

Hepsi az hocam. Çakar fiyatı falan da komik. Adam çakar taktığına göre deli gibi kazanıyor demektir.

Hepsi az hocam. Çakar fiyatı falan da komik. Adam çakar taktığına göre deli gibi kazanıyor demektir.
Kesinlikle. Bizim şehirde yaya geçitinden geçtiğinde şoförler söylenip duruyor (bazıları küfür edip kaçıyorda neyse). Onlara vereceğim cezanın haddi hesabı olmazdı mesela🙄

Kasım ayında kırmızı ışık ihlali yapan bir araç yüzünden neredeyse ölümden döndüm. Tam ışıklardan geçerken kavşakta dönmeyi bekleyen araç önüme atladı, refleks ile araçtan kurtarıp refüje vurdum.
Yanımda hamile eşim de vardı. @Tevfik in de dediği gibi bazı cezalar gerçekten çok az..

Kasım ayında kırmızı ışık ihlali yapan bir araç yüzünden neredeyse ölümden döndüm. Tam ışıklardan geçerken kavşakta dönmeyi bekleyen araç önüme atladı, refleks ile araçtan kurtarıp refüje vurdum.
Yanımda hamile eşim de vardı. @Tevfik in de dediği gibi bazı cezalar gerçekten çok az..
Geçmiş olsun.

Bu cezalar çok düşük. Para cezasıyla birlikte ehliyete el koyma gibi fiili cezalarda olması lazım. Alkolle yakalanan adama 100.000₺ ceza verip 1 sene ehliyetine el koy bakayım bir daha birisi yakalanıyor mu alkolle.

Konu sahibi
Yaya geçidi ihlali 4.512₺ nedir yahu. Direkt cinayete teşebbüsten yargılanmalı.

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri