Web Analytics

Tema düzenleyici

2025 Berber ve kuaför fiyatları ne kadar oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Metinolmetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
Hayatta traş edemem. Kendimi de edemem başkasını da edemem. Pandemi döneminde annem babamın saçlarını falan kesiyordu. Ben yine gidiyordum berbere falan. :D

Sadece babamın sakal traşını hallediyorum. Ahahahahaha
Ben ederim bro, bak yine aynı şehirde yaşamadığımızdan dolayı kaybettin :D

Rahmetli dedemin saçları öyleydi ya. Benim o kadar gür değil. :D
Allah rahmet etsin. Beni tanıyan herkes iyi ki saçlarını kazıyorsun diyor. Cidden bakıyorum aynada ayrı bir karizma oluyorum :D

Allah rahmet etsin. Beni tanıyan herkes iyi ki saçlarını kazıyorsun diyor. Cidden bakıyorum aynada ayrı bir karizma oluyorum :D

Kafamın şekli düzgün olsa ben de kazıtacağım. Ama arka taraf biraz düz. Yumurta gibi olsa keşke kafam.

Tıraşını evinde kendi yapanlara selam olsun :D

Tıraşını evinde kendi yapanlara selam olsun :D
Aslında ekipman olsa, aynı ortamı yaratmak lazım.
O şekilde bende yapmak isterim. Henüz berbere gitmek yasaklanmadı veya fiyatlar daha fazla nanay olmadı. Olunca tek seçenek o görünüyor :p

2024 Aralık ayında İstanbul'da yaşadığım semtte saç 300, sakal 150 TL'ydi. Şu an ne kadar oldu bilmiyorum fakat büyükşehirlerde bu fiyatların üstüne çıktığı kesin. Benim mahalle berberim saç-sakal ikisini 150'ye kesiyor hala. :D

2024 Aralık ayında İstanbul'da yaşadığım semtte saç 300, sakal 150 TL'ydi. Şu an ne kadar oldu bilmiyorum fakat büyükşehirlerde bu fiyatların üstüne çıktığı kesin. Benim mahalle berberim saç-sakal ikisini 150'ye kesiyor hala. :D
150 lira çok iyi fiyatmış ama bence o berberi kaçırma elinde tut, ben berber değilim ama 150 liraya tıraş etmem😂

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri