Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber 2024 yılının en çok kullanılan sosyal medya platformları açıklandı.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
2024 yılını geride bıraktığımız günden itibaren, sene içindeki 'en'leri paylaşmaya devam ediyoruz. Bu seferki haberimiz sosyal medya platformları. Bakalım 2024 yılında kullanıcılar hangi sosyal medya platformunu kullanmış.

NOT: Twitter, X domainine Mayıs'ta geçti.
  • Facebook.com - %29.10
  • Instagram.com - %13.41
  • Whatsapp.com - %10.45
  • Reddit.com - %7.70
  • X.com - %6.64
  • Tiktok.com - %5.03
  • Twitter.com - %4.48
  • Linkedin.com - %3.94
  • Vk.com - %2.58
  • Pinterest.com - %2.24
KAYNAK

Her zaman söylüyorum facebook içerisinde muhteşem kitle var, hâlen kullanılıyor aktif bir şekilde. Ne zaman açtığımı hatırlamıyorum fakat adamlar aktifliğini hiçbir zaman kaybetmiyor.

Instagrama üye olalı 14 yıl oluyordur fakat eskisi gibi hiç tadı yok, şu an devamlı reels videolar çıkıyor karşıma ve herkes kaydırmakla meşgul. İnsanı sosyal medya çok bağlıyor, forumlar candır♥️

Her zaman söylüyorum facebook içerisinde muhteşem kitle var, hâlen kullanılıyor aktif bir şekilde. Ne zaman açtığımı hatırlamıyorum fakat adamlar aktifliğini hiçbir zaman kaybetmiyor.

Instagrama üye olalı 14 yıl oluyordur fakat eskisi gibi hiç tadı yok, şu an devamlı reels videolar çıkıyor karşıma ve herkes kaydırmakla meşgul. İnsanı sosyal medya çok bağlıyor, forumlar candır♥️

Aynen öyle. Ben zaten fazla resim çeken ve çektiren birisi değilimdir. Instagram'ı kullanmamın tek amacı, arkadaşlarla reels alış verişi yapmak. Benim için başka bir fonksiyonu yok. Facebook çok oldu açalı orayı da hiç kullanmam. En aktif kullandığım yer X'dir vallahi.

Yalnız bir şeyi fark ettin mi bilmiyorum ama ilk 3 sıra META'nın. Adamlar muazzam iş yapıyor ya.

Aynen öyle. Ben zaten fazla resim çeken ve çektiren birisi değilimdir. Instagram'ı kullanmamın tek amacı, arkadaşlarla reels alış verişi yapmak. Benim için başka bir fonksiyonu yok. Facebook çok oldu açalı orayı da hiç kullanmam. En aktif kullandığım yer X'dir vallahi.

Yalnız bir şeyi fark ettin mi bilmiyorum ama ilk 3 sıra META'nın. Adamlar muazzam iş yapıyor ya.
Geçtiğimiz günlerde WhatsApp üzerinden anket sundular, ben de bayağı memnun olduğumu işaretleyip gönderdim :) düşünsene whatsapp gibi bir uygulaman var, ücretsiz. Gerçekten muhteşem bir hizmet.

Gerçi adamlar facebook ve instagramdan harika kazanıyorlar, whatsapp kısmında da başımızın gözümüzün sadakası olsun demişlerdir.

Sosyal medya hastalık gibi bir şey oldu. Ben de bıraktım. Facebook, instagram'da metinolmetin profillerimi öldürdüm, artık yok. Mart/2020'den beridir kullanmıyorum. İyi ki bırakmışım. İyice daral gelmişti. Tiktok veya benzeri şeylere ise hiç bulaşmadım. Ilon Musk'ın satın almasıyla çehre değiştiren X twitter'ın da suyu ısınmaya başladı. Eski twitter ki hâlini özledim. Birilerinin tekelinde olmayan Mastodon yaygınlaşırsa, güzel olurdu doğrusu. WhatsApp yerine de Signal yaygınlık kazansa, bir de buradan yürürdük.

Sosyal medya hastalık gibi bir şey oldu. Ben de bıraktım. Facebook, instagram'da metinolmetin profillerimi öldürdüm, artık yok. Mart/2020'den beridir kullanmıyorum. İyi ki bırakmışım. İyice daral gelmişti. Tiktok veya benzeri şeylere ise hiç bulaşmadım. Ilon Musk'ın satın almasıyla çehre değiştiren X twitter'ın da suyu ısınmaya başladı. Eski twitter ki hâlini özledim. Birilerinin tekelinde olmayan Mastodon yaygınlaşırsa, güzel olurdu doğrusu. WhatsApp yerine de Signal yaygınlık kazansa, bir de buradan yürürdük.

Adamların o kadar reklamını yaptın, bana mail doğrulama göndermediler. Hâlâ inceliyormuş paşalar.

Şu facebook yıllardır zirvede. Kim kullanıyor diye çevreme bakıyorum bir Allah'ın kulu yok, garip gerçekten garip birde açık ara fark ile 1. olmuş, her sene olduğu gibi.

Yok burada Mastodon olayı dönmüştü ya bir ara. Ben demiştim o ne falan diye sen açıklamıştın. Ondan sonra üye oldum oraya, "Başvurunuz personelimiz tarafından gözden geçirilmeyi beklemektedir. Bu biraz zaman alabilir. Başvurunuz onaylanırsa bir e-posta alacaksınız." Bu yazıyor hâlâ. D:

Yok burada Mastodon olayı dönmüştü ya bir ara. Ben demiştim o ne falan diye sen açıklamıştın. Ondan sonra üye oldum oraya, "Başvurunuz personelimiz tarafından gözden geçirilmeyi beklemektedir. Bu biraz zaman alabilir. Başvurunuz onaylanırsa bir e-posta alacaksınız." Bu yazıyor hâlâ. D:
mastodon.com.tr 'den bahsediyorsan benimki 15 gün falan sürmüştü, Mastodon , Mastodon çok çabuk aktif oluyor.

Facebook'un hala ilk sırada oluşu beni çok şaşırttı. Gerçekten alışkanlıklar kolay ölmüyor demek ki dedirtti.

Konuyu Kimler Okuyor

• hasan akyüz
Geri