Web Analytics

Tema düzenleyici

2024 yılının en çok kullanılan sosyal medya platformları açıklandı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 343
Her zaman söylüyorum facebook içerisinde muhteşem kitle var, hâlen kullanılıyor aktif bir şekilde. Ne zaman açtığımı hatırlamıyorum fakat adamlar aktifliğini hiçbir zaman kaybetmiyor.

Instagrama üye olalı 14 yıl oluyordur fakat eskisi gibi hiç tadı yok, şu an devamlı reels videolar çıkıyor karşıma ve herkes kaydırmakla meşgul. İnsanı sosyal medya çok bağlıyor, forumlar candır♥️

Aynen öyle. Ben zaten fazla resim çeken ve çektiren birisi değilimdir. Instagram'ı kullanmamın tek amacı, arkadaşlarla reels alış verişi yapmak. Benim için başka bir fonksiyonu yok. Facebook çok oldu açalı orayı da hiç kullanmam. En aktif kullandığım yer X'dir vallahi.

Yalnız bir şeyi fark ettin mi bilmiyorum ama ilk 3 sıra META'nın. Adamlar muazzam iş yapıyor ya.
Geçtiğimiz günlerde WhatsApp üzerinden anket sundular, ben de bayağı memnun olduğumu işaretleyip gönderdim :) düşünsene whatsapp gibi bir uygulaman var, ücretsiz. Gerçekten muhteşem bir hizmet.

Gerçi adamlar facebook ve instagramdan harika kazanıyorlar, whatsapp kısmında da başımızın gözümüzün sadakası olsun demişlerdir.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri