Web Analytics

Tema düzenleyici

Youtube Shorts Kanalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eQuaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

eQuaL

TFC Üye
Tepki Skoru
72
1/3
Konu sahibi
Merhaba,

Arşivimde bulunan stok videolardan dolayı, deneme amaçlı bir youtube shorts kanalı oluşturdum. Süreç hakkında hiç bilgim yok. İlerleme olursa, bu başlık altında yazarım.

Kanal:

Güzel arabalar var :) eğer videolar özgün ise her türlü ilerliyorsun Youtube'da.

Konu sahibi
Güzel arabalar var :) eğer videolar özgün ise her türlü ilerliyorsun Youtube'da.

En ufak bir fikrim yok, öyle r10'da açık arttırmadan stok video ihalesi bana kalmıştı. Hep bunlar meraktan... Abone olmayı unutmayın. :)

En ufak bir fikrim yok, öyle r10'da açık arttırmadan stok video ihalesi bana kalmıştı. Hep bunlar meraktan... Abone olmayı unutmayın. :)
Abone oldum da umarım çok bir para vermemişindir bu kanala :D

Konu sahibi
Abone oldum da umarım çok bir para vermemişindir bu kanala :D

Video için para ödedim. Kanal için değil. Dün gece 200 liraya bir tane short içerik üreten kanalda aldım tabii. Analiz etmek için, illa para harcamak lazım. :) O kanal da bu;

Ama ilk önceliğim dün gece kendi sıfırdan açtığım kanal üzerine eğilmek, diyebilirim.

Capcut premium al bir tane çok güzel videolar hazırlanıyor, arayüzü oldukça basit ve profesyonel. Kendi videolarını hazırlarsan kanal içerisinde çok büyürsün.

Konu sahibi
Capcut premium al bir tane çok güzel videolar hazırlanıyor, arayüzü oldukça basit ve profesyonel. Kendi videolarını hazırlarsan kanal içerisinde çok büyürsün.
Şu stok videolar bitince deneyeceğim. Belki sıkılabilirim. Sadece can sıkıntısı üzerinden ilerliyorum.

Şu stok videolar bitince deneyeceğim. Belki sıkılabilirim. Sadece can sıkıntısı üzerinden ilerliyorum.
Üzgünüm ama sıkılacaksın, video yapmak çok büyük sabır istiyor. Video markerlara bu yüzden bambaşka saygı duyuyorum adamlar saatlerce uğraşıyorlar gözlerini kıpırdatmadan :)

Yapay zekayı seçeneklerini de unutmayalım.
Sık sık güncelleme yapmanızı dilerim.

Yabancı dil ve açıklamalarla aslında daha güzel sonuçlar alınabilir gibi. Veya test için iki kanala aynı videolar türkçe ingilizce yüklenebilir.

Konu sahibi
Valla şuan elimde olan stok videoları atıyorum. Kanal tutar, tutmaz olur, olmaz hiç bilgi sahibi değilim.

Konu sahibi
Merhaba;

2 gün kadar oldu şu shorts işini denemeye, çalışalı... Ama aklıma yatan insanların oyun içeriklerini daha çok izlediği diyebilirim. Bence satın aldığım shorts kanalı oyun içerikli olduğu için etkileşim alıyor. Belki ortalama 2-3 ay önce açıldığı için bu verileri de alıyor olabilir. Analiz edip, şekillendirmeye devam edeceğim. İlk kanala 3 video atıyorum. 2 kanala günlük 1 video atarak işe başlayıp, bir kaç gün sonra yükselteceğim. Ortalama yakın biz izlenim alırsa, elimde olan stok videoları fazla harcamamış olacağım. Deneme, yanılma ile devam ediyorum. Bakalım süreçten ne zaman sıkılacağım :)

Satın Aldığım Kanal

Kendi Açtığım Kanal(lar)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri