Web Analytics

Tema düzenleyici

Yeni evlenecek çiftlere kredi rahatlığı imkanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez evleneceklere, 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150.000TL kredi anlaşmasını onaylamıştı. Bugünden itibaren de başvurular başladı.

Ekonomist Özgür Demirtaş ise bu kolaylığın çok fazla suistimal edilebileceğine dikkat çekti.

Muharrem İnce ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "halktan uzaklaşması" sebebiyle eleştirdi.

Bu arada Bartın gibi küçük bir ilde yaşıyorum. Burada geçen sene eli yüzü düzgün bir düğün salonunun fiyatı 90.000 TL'idi...

Hadi gözünaydın sana gün doğru, artık evlendiririz bir an önce seni :D

Konu sahibi
Olm 150k ile nereye evleniyorsun? 🤣🤣
Kardeşim siz de hiçbir şey beğenmiyorsunuz 150 bin lirayı alacaksın, evleneceksin, güzel bir balayı, ardından evini kiralayıp dizeceksin. Geriye kalan 100 bin lirayı da çocuğun 18 yaşına gelene kadar eğitim masrafına harcayacaksın.

Konu sahibi
Kardeşim siz de hiçbir şey beğenmiyorsunuz 150 bin lirayı alacaksın, evleneceksin, güzel bir balayı, ardından evini kiralayıp dizeceksin. Geriye kalan 100 bin lirayı da çocuğun 18 yaşına gelene kadar eğitim masrafına harcayacaksın.

Doğru diyorsun hocam. 🤣

Yeni evlenecek çiftler için kredi fırsatı güzel bir adım olsa da, dediğiniz gibi suistimaller olabilir. Küçük şehirlerdeki düğün salonu fiyatlarının yüksekliği de göz önüne alındığında, bu tür destekler gerçekten ihtiyaç duyuluyor.

Selamlaar, bu konu oldukça dikkatimi çekti. Yakın zamanda evlilik telaşı içinde olan bir çift olarak, bazı kredi seçeneklerini araştırdım. Özellikle geniş çaplı ihtiyaçlarımızı karşılmak için en uygun ihtiyaç kredisi seçeneklerini araştırırken edindiğim deneyimleri sizinle paylaşmak istedim. Düğün masrafları, ev eşyaları ve balayı derken bütçemizi biraz zorladık. Ama doğru bankayı ve doğru krediyi bulduğunuzda bu sürecin daha rahat ilerlediğini gördük. Öncelikle, farklı bankaların sunduğu faiz oranlarını, vade seçeneklerini ve dosya masraflarını karşılaştırmak çok önemli. Bizim için en uygun seçeneği bulmak adına birkaç bankayla görüştük. Bazı bankalar evlilik paketi adı altında daha düşük faiz oranları sunabiliyor. Bu yüzden bankaların özel kampanyalarını takip etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca, bazı bankaların gelir durumunuza göre sunduğu esnek ödeme planları da hayat kurtarıcı olabilir. Örneğin, ilk birkaç ay daha düşük taksitler ödeyip daha sonra normal taksitlere geçebileceğiniz krediler mevcut.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri