Web Analytics

Tema düzenleyici

Xiaomi Note Serisi Hakkında Yorumlarınızı Alabilir Miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 578

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Selam TFC ailesi, geçtiğimiz günlerde hangi telefonu almalıyım diye bir konu açmıştım hatırlarsanız. Ben de hakkımı Xiaomi Note 12 Pro 256 GB telefondan yana kullandım.

Xiaomi kullanan birkaç arkadaşımın düşüncelerini merak ettim, nasıl telefon memnun musunuz diye sorduğumda hepside bozulmamasından şikayet ediyordu. Ben de cihazı kullanmaya başladım tüm ağır oyunları indirdim fakat hiçbir şekilde kasmıyor oyun. 3 gündür oyun oynuyorum ve pil yüzdesi 14 henüz. Belki de telefon sıfır olduğundan dolayı böyledir diye düşünüyordum sonra Xiaomi kullanan arkadaşlar, o normalde de böyle dediler.

Sizin Xiaomi note serisi hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Xiaomi cihazlarda sorunlar ile karşılaşma ihtimalin mevcut, ancak bu tamamen şans meselesi. Özellikle Xiaomi reklamlarını kapatmanı öneririm çok fazla şarj götürmekte ve belli bir süreden sonra karşına çıktıkça insanın canını sıkıyor.

Pil konusunda gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. Geliştirici özelliklerinden bazı özellikleri kaldırdığında cihaz biraz daha hızlanıyor, güzelce araştır ve geliştirici seçeneklerini ona göre düzenle.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.

Konu sahibi
Ufuk bey cevabınızdan dolayı teşekkür ederim. Aslında teknoloji ürünlerinin uzun süre kullanılmasını ben biraz şansa bağlıyorum. Elbette marka değeri, kalitesi vs. hepsi büyük etken fakat bazen yüzüne bakmadığımız bir ürünü alırız ve şaşkınlıkla yıllar boyu kullanırız.

Pil konusuna kesinlikle katılıyorum, xiaomi pili bitmiyor. İlk mesajımda da belirttiğim gibi o kadar oyun oynuyorum yok, bitmiyor pil bir türlü. iPhone telefonlar öyle mi? Durduğu yerde tükeniyor, belki yanılıyor olabilirim fakat iphone telefonların sonunu pillerin kısa sürede bitiyor oluşu getirecek. Dünya'da çok fazla telefon firması bu sorunu çözmeye odaklı ve ortadan kaldırmaya çalışıyorken iphone ise hiç umursamıyor.

Geliştirici özelliklerinde hangilerini kaldırayım Ufuk bey? Bunlar işe yaramaz diyeceğiniz uygulamalar var mı? Bir de gereksiz dosyalar silindi vs. diye uygulamalar var bunlar işe yarıyor mu sizce?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri