Web Analytics

Tema düzenleyici

Sohbet XenForo'nun SEO-URL yapısını beğeniyor musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 71
  • Etiketler Etiketler
    xenforo
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Herkes işin index alması tarafında, bugun vBulletininde index almasında bir sorun yok :) oda index alıyor, ben xf'nun bu saçma sapan id ile biten link yapısını sevmiyorum, konulara yapılan yorum mesajlarada linkin sonunda lates-post gibi saçmalıklar ekleyerek googleyi çıkmaza sokmasını zaten anlamıyorum.

Modern, responsive vs temaları olsa kesınlıkle vb kullanırım! bana eklenti ürün desteğinden ziyade içerik etkileşim vs lazım. ürün desteğini r10 mantığında kişiye özel hizmet alarak zaten aşabilirim :)

SEO yapısı güzel fakat link yapısı konusunda sizlere katılıyorum. Her bir postun id'sine göre index alıyor oluşu resmen sıralamayı düşürüyor. Ayrıca unread şeklinde index almasını vs. katmıyorum. vBulletin daha iyi midir bilmem.

Konu sahibi
Konu sahibi
.html kısmının gözükmesi bence çok modernlik dışı. İyi bir şey olsa bütün büyük servisler o şekilde kullanırdı (Google dahil.)
Ve ID kısmı vBulletin'de de gözüküyor sanırsam.

evet .html çok geride ve eskide kaldı ancak bu ne kadar onemlı bılmıyorum, seo dan ziyade link yapısına taktım ben xf'nun. bugun en populer talep goren alt yapıların bile link yapısı bellı. xf dakı url yapısını hayatımda gormedım.

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri