Web Analytics

Tema düzenleyici

Vodafone a Instagram onay kodu gelmiyor, ama hesabı kurtardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 150

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar konu açmıştım biliyorsunuz şimdi karışmasın diye yeni konu açıyorum, benim hala kapatmadım eski Türk Telekom hattımı tanımladım instagrama hemen kod geldi sonrasında yeni şifre girdim hesabı kurtardım ama sorun şu ki şuan Vodafone hattını tanımlamak istiyorum instagrama ama kod gelmiyor, Türk Telekom a birkaç saniye içinde kod gelirken Vodafone a gelmiyor sorun ne olabilir ama Vodafone kaynaklı bunu anlamış oldum.

@Graveworm @Tevfik

Daha önce hesabı kurtardın, direkt telefon numarasını değiştirirsen bunu çalıntı olarak görebilir instagram. O nedenle koruma alıyordur kendince. Onun haricinde Vodafone kullanıyorum ve kod gelmesinde herhangi bir sorun görünmüyor.

Konu sahibi
Daha önce hesabı kurtardın, direkt telefon numarasını değiştirirsen bunu çalıntı olarak görebilir instagram. O nedenle koruma alıyordur kendince. Onun haricinde Vodafone kullanıyorum ve kod gelmesinde herhangi bir sorun görünmüyor.
Bakalım şuan bir sorun yok

Sorun Vodafone’un SMS yönlendirmesiyle ilgili olabilir. SMS engeli ya da operatör kaynaklı gecikmeler yaşanıyor olabilir. Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirin, bazen numara güncellemesi veya SMS ayarlarıyla çözülebiliyor.

Sorun Vodafone’un SMS yönlendirmesiyle ilgili olabilir. SMS engeli ya da operatör kaynaklı gecikmeler yaşanıyor olabilir. Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirin, bazen numara güncellemesi veya SMS ayarlarıyla çözülebiliyor.
Aynısını ben yazacaktım. Ya da operatör şirketleri aranabilir bu tarz durumlarda

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri