Güzel oldu bu haber böyle haber ile gelelim birbirimize 
O değil de bu Arda ne kadar hassas bir çocuk, çok temiz
O değil de bu Arda ne kadar hassas bir çocuk, çok temiz
Katılıyorum. Saha içerisine sanki mayın döşenmiş daha önce, elbette bizlerde oynuyoruz Karadağ da oynuyor ama o şartlara alışan 2 topçu dahi olsa kendi deneyimlerini konuşturur. Bu arada @Sercan bayağı sinirlenip gitti sanırımSenlik benlik durum yok hocam. O sahaya alışmış herifler. Almanya'da zorlanır, Ispanya'da...
Maç keşke Türkiye’de oynansaydı diyorum, artık çok geç. Umarım kazanırız demekten başka çaremiz kalmıyorHocam hiç umudum yok be. Şu tarla gibi sahada bence gol falan atamayız. Adamlar iyice yaslanacak. Bencd 3. Golü bile yiyebiliriz.
Tertemiz geldiler, ortayı açtılar kafayı çaktılar ve gittiler. Topun ayağında fazla kalması önemli değil, önemli olan o skor tabelasında ne yazıyor? Bunun en büyük ispatı oldu.Ulan herifler tertemiz kontra-atak takımıymış haberimiz yok. Ne güzel 3 tane gol attılar. @Sercan hocam fazla sinirlenme lütfen.![]()
Önemli olan gol, önemli olan 3 puan. Her zaman diyorum (bu arada Beşiktaşlıyım ben de)Hocam Beşiktaş'ın da en fazla konuştuğu olay ama anlayamıyorlar. Isterlerdr %99 topla oynasınlar, karşı takım o %1 lik dilimde gelir tıkar ağzına, sonra oturur ağlarsın.
Kayserispor'u da destekliyorum elbette ama Beşiktaş iyidir iyiHocam toprağıma hiç yakıştıramadım. Keşke Kayserispor'lu falan olsaydın ahahahhahaha.
Üstadım çok geç değil senin içinde, önemli olan şampiyonluk yaşayamayan takımı tutmakKime göre neye göre diye sorarlar adama. Allah aşkına şu saatte Beşiktaş'ı tartısmayalım. Gel seni Galatasaray'lı yapalım.![]()
Fenerbahçe için söyleyecek cidden sözüm yok adamlara çok çok ayıp olur vallaO zaman Fenerbahçe'li olman lazımdı ahahahahhahajau. Ay umarım @Sercan hocam fenerli değildir. Adam zaten sinirli...![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.