Web Analytics

Tema düzenleyici

Ve Kenan Yıldız'dan Beraberlik Golü Geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 394
Güzel oldu bu haber böyle haber ile gelelim birbirimize :)

O değil de bu Arda ne kadar hassas bir çocuk, çok temiz :)

Senlik benlik durum yok hocam. O sahaya alışmış herifler. Almanya'da zorlanır, Ispanya'da...
Katılıyorum. Saha içerisine sanki mayın döşenmiş daha önce, elbette bizlerde oynuyoruz Karadağ da oynuyor ama o şartlara alışan 2 topçu dahi olsa kendi deneyimlerini konuşturur. Bu arada @Sercan bayağı sinirlenip gitti sanırım :D

@Sercan gel gel ikinci yarı gol atacaz tamam sakin ol sen :D

Hocam hiç umudum yok be. Şu tarla gibi sahada bence gol falan atamayız. Adamlar iyice yaslanacak. Bencd 3. Golü bile yiyebiliriz.
Maç keşke Türkiye’de oynansaydı diyorum, artık çok geç. Umarım kazanırız demekten başka çaremiz kalmıyor

Ulan herifler tertemiz kontra-atak takımıymış haberimiz yok. Ne güzel 3 tane gol attılar. @Sercan hocam fazla sinirlenme lütfen. 🤣
Tertemiz geldiler, ortayı açtılar kafayı çaktılar ve gittiler. Topun ayağında fazla kalması önemli değil, önemli olan o skor tabelasında ne yazıyor? Bunun en büyük ispatı oldu.

Hocam Beşiktaş'ın da en fazla konuştuğu olay ama anlayamıyorlar. Isterlerdr %99 topla oynasınlar, karşı takım o %1 lik dilimde gelir tıkar ağzına, sonra oturur ağlarsın.
Önemli olan gol, önemli olan 3 puan. Her zaman diyorum (bu arada Beşiktaşlıyım ben de) :D

Kime göre neye göre diye sorarlar adama. Allah aşkına şu saatte Beşiktaş'ı tartısmayalım. Gel seni Galatasaray'lı yapalım. 🤣🤣
Üstadım çok geç değil senin içinde, önemli olan şampiyonluk yaşayamayan takımı tutmak :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri