Web Analytics

Tema düzenleyici

Ve Kenan Yıldız'dan Beraberlik Golü Geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 357

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,144
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Kenan'a o kadar laf söyledikten sonra golü atması utandırdı bizleri :) şu an karadağ ile Türkiye berabere götürmekte maçı. İnşallah kazanırız arkadaşlar...

Konu sahibi
Şu zeminde yapılacak en güzel vuruşu yaptı herif. Kanatta oynayınca ne güzel etkili oldu. Bugün de Kerem kayıp. Herif forvet olmayan adamları forvet oynatmakta ısrar ediyor.

Konu sahibi
Şu zeminde yapılacak en güzel vuruşu yaptı herif. Kanatta oynayınca ne güzel etkili oldu. Bugün de Kerem kayıp. Herif forvet olmayan adamları forvet oynatmakta ısrar ediyor.
Kesinlikle hocam teknik olarak bir sıkıntı var ama söylediklerinize kesinlikle katılıyorum zemin bayağı kötü 3 puanla ayrılırsak harika olacak bizler için

Güzel oldu bu haber böyle haber ile gelelim birbirimize :)

O değil de bu Arda ne kadar hassas bir çocuk, çok temiz :)

Konu sahibi
Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor bir daha golü atarsak konuyu siz açın hocalarım ben yorum yapmicam totemse totem

Konu sahibi
Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor bir daha golü atarsak konuyu siz açın hocalarım ben yorum yapmicam totemse totem

Senlik benlik durum yok hocam. O sahaya alışmış herifler. Almanya'da zorlanır, Ispanya'da...

Senlik benlik durum yok hocam. O sahaya alışmış herifler. Almanya'da zorlanır, Ispanya'da...
Katılıyorum. Saha içerisine sanki mayın döşenmiş daha önce, elbette bizlerde oynuyoruz Karadağ da oynuyor ama o şartlara alışan 2 topçu dahi olsa kendi deneyimlerini konuşturur. Bu arada @Sercan bayağı sinirlenip gitti sanırım :D

Konu sahibi
Katılıyorum. Saha içerisine sanki mayın döşenmiş daha önce, elbette bizlerde oynuyoruz Karadağ da oynuyor ama o şartlara alışan 2 topçu dahi olsa kendi deneyimlerini konuşturur. Bu arada @Sercan bayağı sinirlenip gitti sanırım :D

Valla sinirlendi adam ya. 🤣🤣

@Sercan gel gel ikinci yarı gol atacaz tamam sakin ol sen :D

Konu sahibi
Hocam hiç umudum yok be. Şu tarla gibi sahada bence gol falan atamayız. Adamlar iyice yaslanacak. Bencd 3. Golü bile yiyebiliriz.
Maç keşke Türkiye’de oynansaydı diyorum, artık çok geç. Umarım kazanırız demekten başka çaremiz kalmıyor

Konu sahibi
Ulan herifler tertemiz kontra-atak takımıymış haberimiz yok. Ne güzel 3 tane gol attılar. @Sercan hocam fazla sinirlenme lütfen. 🤣

Ulan herifler tertemiz kontra-atak takımıymış haberimiz yok. Ne güzel 3 tane gol attılar. @Sercan hocam fazla sinirlenme lütfen. 🤣
Tertemiz geldiler, ortayı açtılar kafayı çaktılar ve gittiler. Topun ayağında fazla kalması önemli değil, önemli olan o skor tabelasında ne yazıyor? Bunun en büyük ispatı oldu.

Konu sahibi
Tertemiz geldiler, ortayı açtılar kafayı çaktılar ve gittiler. Topun ayağında fazla kalması önemli değil, önemli olan o skor tabelasında ne yazıyor? Bunun en büyük ispatı oldu.

Hocam Beşiktaş'ın da en fazla konuştuğu olay ama anlayamıyorlar. Isterlerdr %99 topla oynasınlar, karşı takım o %1 lik dilimde gelir tıkar ağzına, sonra oturur ağlarsın.

Hocam Beşiktaş'ın da en fazla konuştuğu olay ama anlayamıyorlar. Isterlerdr %99 topla oynasınlar, karşı takım o %1 lik dilimde gelir tıkar ağzına, sonra oturur ağlarsın.
Önemli olan gol, önemli olan 3 puan. Her zaman diyorum (bu arada Beşiktaşlıyım ben de) :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Mesajlar

Son Konular

Tips
Geri