Kenan'a o kadar laf söyledikten sonra golü atması utandırdı bizleri
şu an karadağ ile Türkiye berabere götürmekte maçı. İnşallah kazanırız arkadaşlar...
Kesinlikle hocam teknik olarak bir sıkıntı var ama söylediklerinize kesinlikle katılıyorum zemin bayağı kötü 3 puanla ayrılırsak harika olacak bizler içinŞu zeminde yapılacak en güzel vuruşu yaptı herif. Kanatta oynayınca ne güzel etkili oldu. Bugün de Kerem kayıp. Herif forvet olmayan adamları forvet oynatmakta ısrar ediyor.
Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor bir daha golü atarsak konuyu siz açın hocalarım ben yorum yapmicam totemse totem
Katılıyorum. Saha içerisine sanki mayın döşenmiş daha önce, elbette bizlerde oynuyoruz Karadağ da oynuyor ama o şartlara alışan 2 topçu dahi olsa kendi deneyimlerini konuşturur. Bu arada @Sercan bayağı sinirlenip gitti sanırımSenlik benlik durum yok hocam. O sahaya alışmış herifler. Almanya'da zorlanır, Ispanya'da...
Katılıyorum. Saha içerisine sanki mayın döşenmiş daha önce, elbette bizlerde oynuyoruz Karadağ da oynuyor ama o şartlara alışan 2 topçu dahi olsa kendi deneyimlerini konuşturur. Bu arada @Sercan bayağı sinirlenip gitti sanırım![]()
@Sercan gel gel ikinci yarı gol atacaz tamam sakin ol sen![]()
Maç keşke Türkiye’de oynansaydı diyorum, artık çok geç. Umarım kazanırız demekten başka çaremiz kalmıyorHocam hiç umudum yok be. Şu tarla gibi sahada bence gol falan atamayız. Adamlar iyice yaslanacak. Bencd 3. Golü bile yiyebiliriz.
Tertemiz geldiler, ortayı açtılar kafayı çaktılar ve gittiler. Topun ayağında fazla kalması önemli değil, önemli olan o skor tabelasında ne yazıyor? Bunun en büyük ispatı oldu.Ulan herifler tertemiz kontra-atak takımıymış haberimiz yok. Ne güzel 3 tane gol attılar. @Sercan hocam fazla sinirlenme lütfen.![]()
Tertemiz geldiler, ortayı açtılar kafayı çaktılar ve gittiler. Topun ayağında fazla kalması önemli değil, önemli olan o skor tabelasında ne yazıyor? Bunun en büyük ispatı oldu.
Önemli olan gol, önemli olan 3 puan. Her zaman diyorum (bu arada Beşiktaşlıyım ben de)Hocam Beşiktaş'ın da en fazla konuştuğu olay ama anlayamıyorlar. Isterlerdr %99 topla oynasınlar, karşı takım o %1 lik dilimde gelir tıkar ağzına, sonra oturur ağlarsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.