Merhaba dostlar, aramızda Türk Telekom kullanan var mı? Evimizin interneti bizden kaynaklı olmayan sebeplerden dolayı gitti. TTNET 2GB hediye verdi, ihtiyacı olan ilk yazana göndereyim özelden.
Rica ederim. İhtiyacı olan varsa göndereyim dedim, ben de vodafone kullanıyorum.Ben turktelekom kullanıyorum ama gerek yok teşekkürler.
Güzel.Rica ederim. İhtiyacı olan varsa göndereyim dedim, ben de vodafone kullanıyorum.
Hat olarak değil de ev interneti anlamında kullanıyorum, onu eklemeyi unutmuşum.Eğer ihtiyaç varsa hocam göndereyim hiç sorun değil. Daha önce hiç kullanmadım Türk Telekom, operatör tercihim devamlı Turkcell ve Vodafone oldu.
Yok estağfurullah, ihtiyacı olan varsa paylaşayım dedim. Ben kullanamayacağım, ki kullansam bile yine verirdim ihtiyacı olana.Hat olarak değil de ev interneti anlamında kullanıyorum, onu eklemeyi unutmuşum.
Çok teşekkürler, bu mesajı geç gördüm, kusura bakmayasın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.