Web Analytics

Tema düzenleyici

Teknoloji Forumun İlk Ticaret Puanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Masar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 235

Masar

TFC Üye
Tepki Skoru
82
Üyelik Yaşı
1 Yıl 5 Ay 19 Gün
1/3
Konu sahibi
Herkese selamlar sevgili teknoloji forum ailesi,

Teknoloji foruma daha güvenli bir ortam ve ticaret alanı oluşturulması için Ticaret Puanı sistemi eklenmişti. Bu sistem ile ticaretlerinizde karşı kullanıcı için olumlu olumsuz yorum yapabilecek ve ticaret geçmişini görüntüleyebileceksiniz. Bu sayede ticaret yapmadan önce bu önemli bir kriter oluşturmuş olacak.

Forumun ilk ticaret puanını almanın mutluğu ve heyecanı ile sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgili @Tevfik abimin Bisiklet Sözlük / Projesi Devir Edilmeyi Bekliyor (Satılık) konusunu görüp incelediğimde siteyi aşırı beğenmemden ötürü hemen talip olup satın alım işlemini tamamladık.

Hayırlı olsun...

Selamlar değerli kardeşim, hayırlı ve uğurlu olsun her iki taraf içinde. Çok mutlu oldum senin sahip olmana, seninde bisikletlere ne kadar önem verdiğini biliyorum. Kısacası tam olarak yerine gitti site :)

Bu arada site içerisinde tüm ayarlamaları yapmıştım, her şey kusursuz oldu diyebilirim. Bol hitlerin olsun 🙏

Konu sahibi
Selamlar değerli kardeşim, hayırlı ve uğurlu olsun her iki taraf içinde. Çok mutlu oldum senin sahip olmana, seninde bisikletlere ne kadar önem verdiğini biliyorum. Kısacası tam olarak yerine gitti site :)

Bu arada site içerisinde tüm ayarlamaları yapmıştım, her şey kusursuz oldu diyebilirim. Bol hitlerin olsun 🙏
Teşekkür ederim inşallah abi

Her iki tarafa da hayırlı olsun. @Tevfik 20 senedir bu sektörde, işe yaramayan proje üretmez.
Teşekkür ederim kardeşim eksik olma, ticaret konusunda referanslarımı isteyen olursada her türlü listeleyebilirim :)

İkinci ticaret puanı olsun isteyen olursa, bendede bir sözlük var. Satmayı düşünüyorum, onu alabilir. :) Şaka bir yana, umarım iki taraf içinde beklentinin üzerinde olur.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri