Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Teknoloji Forum'u Nasıl Buldunuz? Eksikleri Nelerdir?

vitaminsiz.net boşta hocam aslında o da işinizi görür gibi
Hocam .com ben de yeri ayrıydı, ona özeldi bu maskot :) sıfırdan çizdirmiştim, aklıma geldi bu maskot nasıl hocam? Teknoloji Foruma gider mi sizce?

Hocam .com ben de yeri ayrıydı, ona özeldi bu maskot :) sıfırdan çizdirmiştim, aklıma geldi bu maskot nasıl hocam? Teknoloji Foruma gider mi sizce?
bence gayet iyi hocam ilerleyen dönemde forum popüler olduğu zamanda böyle farklı bir maskot işinizi çok görür diye düşünüyorum

bence gayet iyi hocam ilerleyen dönemde forum popüler olduğu zamanda böyle farklı bir maskot işinizi çok görür diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim @Melih cevaplarından dolayı, her daim beklerim (şimdi çık demiyorum yanlış anlama) :) forum içerisinde sağlam bir ekip oluşturmak istiyoruz ve seninde desteğin bizleri çok mutlu eder.

Çok teşekkür ederim @Melih cevaplarından dolayı, her daim beklerim (şimdi çık demiyorum yanlış anlama) :) forum içerisinde sağlam bir ekip oluşturmak istiyoruz ve seninde desteğin bizleri çok mutlu eder.
çok mutlu olurum hocam zaten bu forum işlerini çok seviyorum daha öncede kurma girişimlerim oldu ama tutturamadım ama burada aktif olup paylaşımlarda bulunurum tabii ki de

çok mutlu olurum hocam zaten bu forum işlerini çok seviyorum daha öncede kurma girişimlerim oldu ama tutturamadım ama burada aktif olup paylaşımlarda bulunurum tabii ki de
Teşekkür ederim hocam eksik olmayın, burası artık kemik projemiz çok uzun yıllar yol alacağız🙏🏻

Hocam birazdan size 2008 yılında kurduğum forum sitemin tasarımını sizi etiketleyerek göstereceğim :) tarzım orada nasılmış bir bakın lütfen :)

Edit: 2009 yılında kurmuştum bu forumu :)

Görselleri Archive üzerinden çektim, bir tık kaymalar vs. görünebilir ama kitap gibiydi @Melih hocam, senin de mutlaka yorumunu almak isterim brom @Graveworm
Ekli dosyayı görüntüle 652
Ekli dosyayı görüntüle 653
Ekli dosyayı görüntüle 654
Ekli dosyayı görüntüle 655
Ekli dosyayı görüntüle 656

Peki benim bu siteyi hatırlıyor olmam?

Vitaminsiz'i görünce TFC'nin tek eksik tarafı maskot bence. Vitaminsiz baykuş tercihinde bulunmuş, kimi platform soğan kimisi de tilkiyi kullanıyor.

Peki TFC ne kullanmalı? Ya da buna gerek var mı?

Vitaminsiz'i görünce TFC'nin tek eksik tarafı maskot bence. Vitaminsiz baykuş tercihinde bulunmuş, kimi platform soğan kimisi de tilkiyi kullanıyor.

Peki TFC ne kullanmalı? Ya da buna gerek var mı?
Aslında eski maskotu kullanabilirim veya hiç maskot kullanmayabilirimde, maskot aslında bir yandan iyi olur diye düşünüyorum (videolarda, görsellerde vs.) bu konuda kararsızım açıkçası

Konuyu Kimler Okuyor

Geri