Web Analytics

Tema düzenleyici

Teknoloji Forum Youtube Kanalı Aktif

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 496
Oldukça sâde, akıcı ve gerekli bilgileri vereceğiz. Karmakarışık olmasına gerek yok :)
Biraz maruz kalayım da hayatım değişsin, hayırlısı olsun.
Takipteyiz o zaman. Allah size bol bol içerik fikri bana da bol bol para versin 🙂🙏👊

Hocam neden sadece parayı sana veriyor? Fikrin yanında biraz da para verse olmaz mı? Sözleşmemizi öyle yapamaz mıyız? 🤣
Sözleşme bizi de dahil ederse fikirler, istişare, backtest için vip odamız olsun ben acımasızca eleştiririm, iterek golü attırırız inşallah. En çok para bana lazım ya bana gelirse inşallah ben yatırım yapar sponsor olurum diye de düşündüm. Tabii ki bağış usülü de olabilir :) Yeter ki hiçbirşey kazanmasak bile motivasyonumuz olsun. Ne demişler; damlaya damlaya göl olur, süreklilik demiri deler geçer. Bu atasözü böyle miydi çok emin değilim ama olsun :)

Aslında hocam sen, @Graveworm ve ben üçümüz söyleşi yapacağız. Bu aralar video çekesim var, birçok kişi gaz verdi sen yaparsın diye ama yıllardır (en az 16-17 yıldır) bir çekimserlik var :D
Turkish Motivation :)
Valla iyi olur. Ben yapıcı eleştirirm, acımasız modu aktif etmemi de isterseniz (danışmanlık ve ücreti kapsamında değil) elimden geldiğince, müsaitlik durumunda keyifle yaparım :)
Yeter ki o ortamın liderliğini alın, ortamı yapın. Mekan sizin...

İlerleyen zamanlarda bunu tekrar masaya yatıralım, daha büyük kitlelere hitap ettiğimiz vakit podcast ayarlarız :)
Klavyeye yakınsın bize de yakınsın, inşallah, dilediğince olur.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri