Evet dostlar Lisans Bul
hocamın çay istemesi üzerine direkt olarak açıyorum bu konuyu. Herkese benden çay @Graveworm 'a yok
artık aşağıdaki bardağı doldurup doldurup içeriz 
Sobanın üzerinde olacak hafif hafif demlenecek veya odun ateşinde olacak ağır ağır demlenen çayın içimi ayrıca lezzetli oluyorCay varsa huzur var, gerisi hikaye![]()
Bende simdi bahcede cay ve duman sefasi yaptim odaya girdimOrtam süpermiş, çay bugün bayağı içtim. Halamın kızına davetliydim, balkonda bayağı çay ve tütün mamülleri tükettim![]()
Amin dostum, sen şu an İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arada sobanın sıcağı ayrı bir güzel oluyor. Yukarısı tahta olacak, soba yanacak çıtır çıtır. Soba üzerinde yapılan yemeğin lezzeti dahi bana bir başka geliyor.Bende simdi bahcede cay ve duman sefasi yaptim odaya girdimSobamda yaniyor ALLAH bugünlerimizi aratmasin.
Yok suan memlekette kafa keyfi yapiyorumAmin dostum, sen şu an İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arada sobanın sıcağı ayrı bir güzel oluyor. Yukarısı tahta olacak, soba yanacak çıtır çıtır. Soba üzerinde yapılan yemeğin lezzeti dahi bana bir başka geliyor.![]()
Olur INSALLAH müsait bir zamanda haberlesir cay sohbet keyfi yaparizVallahi senin ortam süpermiş, eğer müsait olurum dersen Kayseri'de görüşelim çay içelim. Çayı çok güzel bir çay ocağı biliyorum. Genel de sigaradan bıyığı sararmış emekli amcalar oluyor (onlar bilirler ağızlarının tadını)çay ısmarlayayım, demlik demlik iç
![]()
Olur süper olur hemdeTamamdır haber bekliyorum, mutlaka görüşelim sohbet muhabbet edelim. Kayseri'li başka hemşehrimiz varsa onlarlada oturur sohbet muhabbet ederiz. Veya Kayseri'li olmayıp burada yaşayan varsa?Bizim çay ocağımız herkese açıktır
![]()
Tamamdır hemşehrim sen bana haber verirsin cumhuriyet meydanında görüşürüzOlur süper olur hemde
Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş, sanırım o yüzden@Sercan sen bana neden taktın? Ya da beni neden sevmiyorsun?![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.