Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Teknoloji Forum Çay Ocağı

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Evet dostlar @Lisans Bul hocamın çay istemesi üzerine direkt olarak açıyorum bu konuyu. Herkese benden çay @Graveworm 'a yok :D artık aşağıdaki bardağı doldurup doldurup içeriz :D

cay.jpg

Benim cay taze henüz valla bozmadim, buyrun gece keyfi yapalim :)

Ortam süpermiş, çay bugün bayağı içtim. Halamın kızına davetliydim, balkonda bayağı çay ve tütün mamülleri tükettim :D

Bende simdi bahcede cay ve duman sefasi yaptim odaya girdim :) Sobamda yaniyor ALLAH bugünlerimizi aratmasin.
Amin dostum, sen şu an İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arada sobanın sıcağı ayrı bir güzel oluyor. Yukarısı tahta olacak, soba yanacak çıtır çıtır. Soba üzerinde yapılan yemeğin lezzeti dahi bana bir başka geliyor. :)

Amin dostum, sen şu an İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arada sobanın sıcağı ayrı bir güzel oluyor. Yukarısı tahta olacak, soba yanacak çıtır çıtır. Soba üzerinde yapılan yemeğin lezzeti dahi bana bir başka geliyor. :)
Yok suan memlekette kafa keyfi yapiyorum :) Benim bahcede iki odali ekmek odasi var. Burada sobam yanar cayim 24 saat olur. Ben kaloriferi hic kabullenemedim bana göre degil.Soba yanacak ruhun isinacak cayda üzerinde olacak degme keyfimize :)

Vallahi senin ortam süpermiş, eğer müsait olurum dersen Kayseri'de görüşelim çay içelim. Çayı çok güzel bir çay ocağı biliyorum. Genel de sigaradan bıyığı sararmış emekli amcalar oluyor (onlar bilirler ağızlarının tadını) :) çay ısmarlayayım, demlik demlik iç :)

Vallahi senin ortam süpermiş, eğer müsait olurum dersen Kayseri'de görüşelim çay içelim. Çayı çok güzel bir çay ocağı biliyorum. Genel de sigaradan bıyığı sararmış emekli amcalar oluyor (onlar bilirler ağızlarının tadını) :) çay ısmarlayayım, demlik demlik iç :)
Olur INSALLAH müsait bir zamanda haberlesir cay sohbet keyfi yapariz :)

Tamamdır haber bekliyorum, mutlaka görüşelim sohbet muhabbet edelim. Kayseri'li başka hemşehrimiz varsa onlarlada oturur sohbet muhabbet ederiz. Veya Kayseri'li olmayıp burada yaşayan varsa? :) Bizim çay ocağımız herkese açıktır :)

Tamamdır haber bekliyorum, mutlaka görüşelim sohbet muhabbet edelim. Kayseri'li başka hemşehrimiz varsa onlarlada oturur sohbet muhabbet ederiz. Veya Kayseri'li olmayıp burada yaşayan varsa? :) Bizim çay ocağımız herkese açıktır :)
Olur süper olur hemde

@Sercan sen bana neden taktın? Ya da beni neden sevmiyorsun? :(

Konuyu Kimler Okuyor

Geri