Evet dostlar @Lisans Bul hocamın çay istemesi üzerine direkt olarak açıyorum bu konuyu. Herkese benden çay @Graveworm 'a yok artık aşağıdaki bardağı doldurup doldurup içeriz
Sobanın üzerinde olacak hafif hafif demlenecek veya odun ateşinde olacak ağır ağır demlenen çayın içimi ayrıca lezzetli oluyorCay varsa huzur var, gerisi hikaye
Bende simdi bahcede cay ve duman sefasi yaptim odaya girdim Sobamda yaniyor ALLAH bugünlerimizi aratmasin.Ortam süpermiş, çay bugün bayağı içtim. Halamın kızına davetliydim, balkonda bayağı çay ve tütün mamülleri tükettim
Amin dostum, sen şu an İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arada sobanın sıcağı ayrı bir güzel oluyor. Yukarısı tahta olacak, soba yanacak çıtır çıtır. Soba üzerinde yapılan yemeğin lezzeti dahi bana bir başka geliyor.Bende simdi bahcede cay ve duman sefasi yaptim odaya girdim Sobamda yaniyor ALLAH bugünlerimizi aratmasin.
Yok suan memlekette kafa keyfi yapiyorum Benim bahcede iki odali ekmek odasi var. Burada sobam yanar cayim 24 saat olur. Ben kaloriferi hic kabullenemedim bana göre degil.Soba yanacak ruhun isinacak cayda üzerinde olacak degme keyfimizeAmin dostum, sen şu an İstanbul'da mı yaşıyorsun? Bu arada sobanın sıcağı ayrı bir güzel oluyor. Yukarısı tahta olacak, soba yanacak çıtır çıtır. Soba üzerinde yapılan yemeğin lezzeti dahi bana bir başka geliyor.
Olur INSALLAH müsait bir zamanda haberlesir cay sohbet keyfi yaparizVallahi senin ortam süpermiş, eğer müsait olurum dersen Kayseri'de görüşelim çay içelim. Çayı çok güzel bir çay ocağı biliyorum. Genel de sigaradan bıyığı sararmış emekli amcalar oluyor (onlar bilirler ağızlarının tadını) çay ısmarlayayım, demlik demlik iç
Olur süper olur hemdeTamamdır haber bekliyorum, mutlaka görüşelim sohbet muhabbet edelim. Kayseri'li başka hemşehrimiz varsa onlarlada oturur sohbet muhabbet ederiz. Veya Kayseri'li olmayıp burada yaşayan varsa? Bizim çay ocağımız herkese açıktır
Tamamdır hemşehrim sen bana haber verirsin cumhuriyet meydanında görüşürüzOlur süper olur hemde
Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş, sanırım o yüzden@Sercan sen bana neden taktın? Ya da beni neden sevmiyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.