Dünya’da demek çok abartı olur bence, globale baktığında muhteşem diziler varKurtlar vadisi bambaşka diziydi onun gibi bir dizi bir daha çekilemez ne Türkiye de ne dünyada
Ben pür dikkat izlerim, eğer beklediğim gibi çıkmazsa 2-3 saatimi boşa harcadığımı düşünüyorum. Bu düşünce ise beni çok yoruyor maalesef.Breaking Bad izlemek istiyorum çok merak ettiğim bir dizi, sınırsız rakı olsa Breaking Bad ve X-Files izleyim istiyorum.
Dizi/film izlerken en keyif aldığım aktivite muhakkak alkol olmalı.
Dizi konusunda değilde, film konusunda söylemim buydu. Diziye başladıysam eğer sonuna kadar izlerim, beğenmezsem daha çok kızarım kendimeBen öyle durumda dizi ise sonuna kadar beklerim bölümün 2-3 izlerim, çünkü diziyi beğenip beğenmeyeceğim ilk bölümde belli olmayabilir, beğenmedim mi devam etmem çok takılmam öyle durumlara.
Elbette var olmaz mı Aşk-ı MemnuGizemli olayların döndüğü dizi var mı bildiğin kardeşim
@Graveworm paylaşmış server aslında ucuz, satın alırım ama ben panel ayarlamalarını vs. bilmiyorum açıkçası.server muhabbetini bende bilmiyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.