Web Analytics

Tema düzenleyici

Sizce yapay zeka ileride patlar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 281

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Eskiden forum sitelerinde çok fazla kişi kopyala yapıştır yaparak forumlarını büyütmeye çalışırdı bu durum aslında her zaman çok büyük sorun oluştururdu fakat şu an yapay zeka aynı tehlikeyi bizlere sunar mı onu merak ediyorum sitelere zarar verir mi?

Şimdi hangi siteye bakarsam bakayım (haber, blog, forum vsvs) hepsinde yapay zeka kalıntıları var. X bir kişi konu açıyor yapay zeka hemen o kişiye yanıt veriyor ve bunu tüm konu açanlara yapıyor, bir bot bağlıyorlar sitelerine ve tüm gün yapay zeka yazı paylaşıyor sizce bu durum ne kadar mantıklı? Teknoloji forum sitesi bunu yapmıyor ama hep kemik kadrosu neredeyse her gün giriş yapmış.

@Tevfik bunu yapmanız sizin için iyi olmaz mı? Arama motorlarından siteye üye çekmeniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ya da tam tersi mi?

Çözüm
Teknoloji Forum içerisinde de yapay zeka ile yazılmış makaleler mevcut ama ben pek tavsiye etmiyorum. Kopyala yapıştır işini gençlik zamanlarımda ben de yapıyordum (20 yıl önce) fakat hiçbir şekilde tavsiye etmem onuda.

Benim forum sitelerinde düşüncem her zaman; kısa da olsa üyeler kendi fikir ve düşüncelerini beyân edebilsin.
Teknoloji Forum içerisinde de yapay zeka ile yazılmış makaleler mevcut ama ben pek tavsiye etmiyorum. Kopyala yapıştır işini gençlik zamanlarımda ben de yapıyordum (20 yıl önce) fakat hiçbir şekilde tavsiye etmem onuda.

Benim forum sitelerinde düşüncem her zaman; kısa da olsa üyeler kendi fikir ve düşüncelerini beyân edebilsin.

Çözüm
Konu sahibi
Güzel bir açıklama oldu @Tevfik teşekkür ederim en doğalı en özgünüdür

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri