Tevfik Yönetici Onaylı Profil Katılım 9 Nis 2024 Mesajlar 1,763 Çözümler 5 Tepki Puanı 1,189 TFC Puanı 113 Konum Türkiye Dün 18:56 da #16 Nisanur' Alıntı: Geçmiş olsun @Tevfik Egzama çok sıkıntılı bir şey benim de kulağımda var sürekli yara oluyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Nisanur, kulağa etkisi olur mu şampuanın bilmiyorum ama istersen sen de bir dene?
Nisanur' Alıntı: Geçmiş olsun @Tevfik Egzama çok sıkıntılı bir şey benim de kulağımda var sürekli yara oluyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Nisanur, kulağa etkisi olur mu şampuanın bilmiyorum ama istersen sen de bir dene?
Nisanur TFC Kullanıcısı Onaylı Profil Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 25 Tepki Puanı 26 TFC Puanı 13 Yaş 22 Konum Mersin Dün 19:33 da #17 Tevfik' Alıntı: Çok teşekkür ederim Nisanur, kulağa etkisi olur mu şampuanın bilmiyorum ama istersen sen de bir dene? Genişletmek için tıkla ... Denemekten zarar gelmez bir bakayım ben de.
Tevfik' Alıntı: Çok teşekkür ederim Nisanur, kulağa etkisi olur mu şampuanın bilmiyorum ama istersen sen de bir dene? Genişletmek için tıkla ... Denemekten zarar gelmez bir bakayım ben de.
Tevfik Yönetici Onaylı Profil Katılım 9 Nis 2024 Mesajlar 1,763 Çözümler 5 Tepki Puanı 1,189 TFC Puanı 113 Konum Türkiye Dün 19:41 da #18 Nisanur' Alıntı: Denemekten zarar gelmez bir bakayım ben de. Genişletmek için tıkla ... Ben rossmann'dan aldım. Gratis, watsonss, eve gibi yerlerde yok. Rossmann'da indirimdeydi müsait bir gün göz atmanı kesinlikle tavsiye ederim.
Nisanur' Alıntı: Denemekten zarar gelmez bir bakayım ben de. Genişletmek için tıkla ... Ben rossmann'dan aldım. Gratis, watsonss, eve gibi yerlerde yok. Rossmann'da indirimdeydi müsait bir gün göz atmanı kesinlikle tavsiye ederim.