Web Analytics

Tema düzenleyici

Ruhi Çenet Sen Türkiye'nin En İyi İçerik Üreticisi Olabilirsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 146
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Ruhi Çenet'i de çok uzun yıllardır tanırım ve çok severim yaptığı işleri, adam içerik üreteceğim diye Dünya'nın en soğuk şehrine mi gitmedi? Dünya üzerinde en sıcak bölge olan çöle mi gitmedi? Süper içerikler üretiyor kendisi, eline emeğine sağlık. Ve bu videolar ciddi anlamda tüm Dünya tarafından izleniyor. Bizler için gurur vericisin Ruhi Çenet.

Şimdi gelelim şimdi yayınladığı yeni videosuna, ben şimdi izleme fırsatı bulabildim ve izlerken biraz kendimden geçtim diyebilirim. Eğer Klostrofobi ve Nyctophobia korkularınız var ise kesinlikle izlemeyin bu videoyu. Bahsettiğim korkular dar alanda kalma ve karanlıkta kalma korkusu, video sonunda anladım ki ben de dar alanda kalma korkusu varmış. Onun sebebi ise sanırım biraz iri olmamdan kaynaklı :)

Videoyu izlemediyseniz, izlemenizi. Eğer izlediyseniz, yorum yapmanızı kesinlikle beklerim.

Konu sahibi
Evet izledim videoyu. Ruhi bu sıralar çok garip içerikler yapmaya başladı.
Beğeniyorum genel olarak videolarını, Türkiye'de bazı youtuberlar bana saçma geliyor maalesef. Yok bu kadar kilo şunu yedim, yok bunu kışkırttım vs.vs.

Runi Çenet'in içerikleri tam aradığım tarzda hem bilgilendirici hem de heyecanlandırıcı. Adam gerçekten emek veriyor içeriklerine, diğerleri gibi değil.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri