Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Reeder S71 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Alınır Mı?

Masar

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Selamlar, Reeder S71 yeni model olarak biliyorum dikkatimi çekti.

Çok uzun zamandır 10 yıldır iPhone kullanıcısıyım. Telefon modeli düşürmek zorunda kaldım. Şu an 6S Plus var. iPhone 13 istiyorum fakat biliyorsunuz piyasa, ülkemiz malum. Geçici süre kullanmak amaçlı Reeder S71 almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır?

S71 SİYAH​

İnternet Satış Fiyatı :
23.700,00 ₺

Sepette 18K düşüyor.

• Ram Kapasitesi
    12 Gb
  • Dahili Hafıza
    256 Gb
  • Arka Kamera
    100 Mp
  • Renk
    Siyah
  • Ön (Selfie) Kamera
    32 Mp
  • Ekran Boyutu
    6.5+ "
  • Pil Gücü
    5000 mAh
  • Android Sürümü
    Android 14.0

s71-256-gb-12-gb-ram-siyah-akilli-telefon-0248ecddfab0.jpg

İlhan merhaba, Reeder yerine elle tutulur bir Samsung alsan daha mantıklı olmaz mı?

Samsung yapısını hiç sevmiyorum abi, Redmi Note 12Pro 5G mesela samsung'un çoğu modelinden daha hoş geliyor bana hem kasa hem arayüz olarak.

Hocam Reeder alma da istersen güvercin al. Hiç güven vermiyor o telefon. Samsung S21FE alabilirsin o paraya, hatta paran artar ekran koruma ve kılıf da alabilirsin. Hiç gerek yok fantezi aramaya.

Hocam Reeder alma da istersen güvercin al. Hiç güven vermiyor o telefon. Samsung S21FE alabilirsin o paraya, hatta paran artar ekran koruma ve kılıf da alabilirsin. Hiç gerek yok fantezi aramaya.
Bir yandan da haklısın, az önceki yorumuma istinaden Samsung S21FE aslında kasa olarak güzel görünüyor. Açık rengi. Çok para harcamak istemiyorum geçiş dönemi olarak uygun fiyatlı ikinci el bir telefon bile olabilir.

Ben iPhone kullanmaktan vazgeçeyim, alacağım ilk telefon Samsung S24 Ultra olurdu sanırım. Telefon bambaşka bir seviyede, işin absürt yanı pilide oldukça güzel gidiyor.

Abi fiyatlar gerçekten uçuk, bir kendi cebimize bir de hediye alıyoruz.
Aynen öyle kardeşim maalesef, ben çok uzun yıllardır iPhone kullancısıyım fakat beni bu pil olayı çıldırtıyor. Bilerek çare bulmuyorlar pil satalım diye, müşteriyi çıldırttıklarının farkında değiller. Dışarıya çıkacak olayım, çıkmadan önce; umarım şarjım dışarıda bitmez, oluyor. Bir insan şarj aleti cebinde neden geziyor ona hiç anlam veremiyorum.

Bence tercihin Samsung olsun, adamlar boyut atladılar.

Aynen öyle kardeşim maalesef, ben çok uzun yıllardır iPhone kullancısıyım fakat beni bu pil olayı çıldırtıyor. Bilerek çare bulmuyorlar pil satalım diye, müşteriyi çıldırttıklarının farkında değiller. Dışarıya çıkacak olayım, çıkmadan önce; umarım şarjım dışarıda bitmez, oluyor. Bir insan şarj aleti cebinde neden geziyor ona hiç anlam veremiyorum.

Bence tercihin Samsung olsun, adamlar boyut atladılar.

Ben de senin gibi yılların iPhone kullanıcısıyım. 3 ile başladık hala iPhone kullanıyorum fakat dediğin gibi pil sağlığı sorunu gerçekten ve planlı eskitme ile soğutuyorlar. Android kullanıcıları gerçekten krallar gibi tüm gün telefon kullanıyorlar utanmasalar şarja takmayacaklar.

Ben de senin gibi yılların iPhone kullanıcısıyım. 3 ile başladık hala iPhone kullanıyorum fakat dediğin gibi pil sağlığı sorunu gerçekten ve planlı eskitme ile soğutuyorlar. Android kullanıcıları gerçekten krallar gibi tüm gün telefon kullanıyorlar utanmasalar şarja takmayacaklar.
Yaşadığım mahallede arkadaşımın marketi var Redmi 12 pro kullanıyor, şarja ne zaman taktığımı unutuyorum diyor. Hayır insanın fena canı sıkılmıyor değil. :D

Reeder S71 türkiyede üretilmiyor direk çinden markalanabilir telefon alarak türkiye satışı yapmaktalar. Örnek linkteki gibi daha uyguna getirebilirsin hatta üstü başka marka yerine kendi adını yazdıranilirsin.

Hocam bu parayı bu telefona asla vermem onun yerine samsung, xiaomi, oppo gibi telefonlar alabilirsiniz

Konuyu Kimler Okuyor

Geri