Web Analytics

Tema düzenleyici

Redragon H510 Zeus2 alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chanson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 257
İlk 2 üründe Hoparlör Frekans Tepkisi: 50 hz - 20000 hz olarak belirtilmiş. 3'cü üründe belirtilmemiş. 50 hz'de bass seslerini değil, teneke gibi sesler duyarsınız. Bu da müzik dinleme deneyiminizin içine eder, o kulaklıktan nefret etmenize neden olabilir. Son paylaştığınız ürün ise, 20hz - 20000hz olması, eh.. idare eder, fazla üzmez. Müzik dinlerken derin bass seslerini de deneyimlemek için 10 hz - 20000 hz frekans aralığında olmalıdır.

Biz eskilerin adamıyız. Radyo kaset teyp'li Sony Walkman serilerinde kullanılan, MDR ile başlayan kulak içi kulaklıklar bir efsanedir. İki üç sene evvel elektronik yedek parça satan dükkânın birinde elektronik parça ararken, tesadüf eseri Sony MDR E818LP ürünü tozlu rafında tek duruyor. Üstelik Hollanda malı. Gözüm kapalı aldım. 10 yıllar önce üretimden kalkmış bir şeyi bulmak, nasıl bir duygu anlatamam. Son üretilenleri çin malı üretimi olanlar da, kaliteli ama Hollanda üretimi gibi kaliteli sesi yoktur. Bu arada her iki üretimi de kullanmış, deneyimlemiş biri olarak bunu yazabiliyorum. Sony MDR E818LP konusunda vala başka ne diyeyim: Çocuklar gibi sevinmiştim. :)

Ekli dosyalar

• 3099b5c81ae5d61025c62ce0cbfd2d6b.webp
    3099b5c81ae5d61025c62ce0cbfd2d6b.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 14

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri