Web Analytics

Tema düzenleyici

Realtek LAN Sürücüleri: Windows

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemalettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 381

kemalettin

TFC Üye
Tepki Skoru
121
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forumu üyeleri,

Bugün sizlere, Windows işletim sistemleri için Realtek LAN sürücüsünün nasıl indirileceğini adım adım anlatacağım. Realtek, Ethernet ailesi için geniş bir sürücü yelpazesi sunmaktadır ve doğru sürücüyü bulmak bazen kafa karıştırıcı olabilir.

1. Realtek Resmi Web Sitesi: Realtek’in resmi web sitesi Realtek, çeşitli işletim sistemleri için en güncel sürücüleri sunar. Burada, Windows 10/11 için otomatik yükleme programlarından, Windows 7 ve Server 2008 R2 için otomatik yükleme programlarına kadar her şeyi bulabilirsiniz.
  2. Sürücü Seçimi: Sürücünüzü seçerken, işletim sisteminizin sürümüne ve Realtek ağ kartınızın modeline dikkat etmelisiniz. Örneğin, RTL8111 serisi için Windows 10/11 için otomatik yükleme programı, 10.71 sürümü ile 2024/06/11 tarihinde güncellenmiş ve yaklaşık 5 MB boyutundadır.
  3. İndirme ve Yükleme: İndirme linkine tıkladıktan sonra, dosyayı bilgisayarınıza kaydedin ve sürücüyü yüklemek için indirdiğiniz dosyayı çalıştırın.
  4. Alternatif Kaynaklar: Eğer Realtek’in resmi sitesinde aradığınız sürücüyü bulamazsanız, üstteki kaynaklar kısmına tıklayınız.
  5. Yardım ve Destek: Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, Realtek’in destek sayfasından veya teknoloji forumlarından yardım alabilirsiniz.
Unutmayın, sürücüleri yalnızca güvenilir kaynaklardan indirin ve bilgisayarınızda herhangi bir güncelleme yapmadan önce mevcut sürücülerinizin yedeğini almayı unutmayın. Umarım bu rehber işinize yarar. Herhangi bir sorunuz olursa, lütfen çekinmeden sorun.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri