Çok kıymetli TFC ailesi, 5 Ocak 23:59'da biten Razer Klavye & Mouse Seti hediyemizin çekilişi belli oldu. Öncelikle çekilişe katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Çekilişi R10 üzerinden yaptım, gece metin belgesine uygun olan tüm kullanıcıları aldım ve konuyu açmadan hemen önce tamamladım. Tüm ekranı alması için "GoFullPage" eklentisini kullandım.
Yarışmayı kazanamayan arkadaşlarımız hiç üzülmesinler lütfen, Teknoloji Forum'u takip ederek kazanmaya devam edecekler. Bu arada kazanan kişi @Graveworm ad, soyad, telefon numarası ve açık adresini lütfen iletsin. Asıl kazanan ve yedek kazanan olarak belirledim, eğer 48 saat içerisinde asıl kazanana ulaşılmaz ise ödül direkt yedek kazanana gidecektir.
Yarışmaya Katılanlar:
Yarışmayı Kazanan Asıl Talihlimiz: @nigun3twork
Yarışmayı Kazanan Yedek Talihlimiz: @Dantre
Ekran Görüntüsü aşağıda yer almaktadır. Diğer çekilişlerimizi sosyal medya üzerinden canlı olarak yapacağız (sosyal medya hesaplarımızın güçlendirilmesi de bizler için ekstra avantaj olacaktır). Kazanan ve katılım sağlayan tüm kullanıcılarımıza sonsuz teşekkür ederiz.
Yarışmayı kazanamayan arkadaşlarımız hiç üzülmesinler lütfen, Teknoloji Forum'u takip ederek kazanmaya devam edecekler. Bu arada kazanan kişi @Graveworm ad, soyad, telefon numarası ve açık adresini lütfen iletsin. Asıl kazanan ve yedek kazanan olarak belirledim, eğer 48 saat içerisinde asıl kazanana ulaşılmaz ise ödül direkt yedek kazanana gidecektir.
Yarışmaya Katılanlar:
@theCrawLe
@Attilas
@Garfield
@EFI Shell
@Dantre
@nigun3twork
@ArdaC1R4K
@mahirertn30
@EaglepaW
@Emsed
@Metinolmetin
@Can
@simseksmm
@Loutermilch
@MrtAltg
@Fakehero
@CaptainMacMillan
@Melih
@CEO
@ısaak
@Tek Bilgin
@fevzidurmayann
@Sercan
@eQuaL
@Chanson
@gfjhfjmf
@kemalettin
@ClickMark
@Masar
@Furkan
@B3RO
@Nisanur
Yarışmayı Kazanan Asıl Talihlimiz: @nigun3twork
Yarışmayı Kazanan Yedek Talihlimiz: @Dantre
Ekran Görüntüsü aşağıda yer almaktadır. Diğer çekilişlerimizi sosyal medya üzerinden canlı olarak yapacağız (sosyal medya hesaplarımızın güçlendirilmesi de bizler için ekstra avantaj olacaktır). Kazanan ve katılım sağlayan tüm kullanıcılarımıza sonsuz teşekkür ederiz.