Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Duyuru Razer Klavye & Mouse Seti Kazanan Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Çok kıymetli TFC ailesi, 5 Ocak 23:59'da biten Razer Klavye & Mouse Seti hediyemizin çekilişi belli oldu. Öncelikle çekilişe katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Çekilişi R10 üzerinden yaptım, gece metin belgesine uygun olan tüm kullanıcıları aldım ve konuyu açmadan hemen önce tamamladım. Tüm ekranı alması için "GoFullPage" eklentisini kullandım.

Yarışmayı kazanamayan arkadaşlarımız hiç üzülmesinler lütfen, Teknoloji Forum'u takip ederek kazanmaya devam edecekler. Bu arada kazanan kişi @Graveworm ad, soyad, telefon numarası ve açık adresini lütfen iletsin. Asıl kazanan ve yedek kazanan olarak belirledim, eğer 48 saat içerisinde asıl kazanana ulaşılmaz ise ödül direkt yedek kazanana gidecektir.

Yarışmaya Katılanlar:
@theCrawLe
@Attilas
@Garfield
@EFI Shell
@Dantre
@nigun3twork
@ArdaC1R4K
@mahirertn30
@EaglepaW
@Emsed
@Metinolmetin
@Can
@simseksmm
@Loutermilch
@MrtAltg
@Fakehero
@CaptainMacMillan
@Melih
@CEO
@ısaak
@Tek Bilgin
@fevzidurmayann
@Sercan
@eQuaL
@Chanson
@gfjhfjmf
@kemalettin
@ClickMark
@Masar
@Furkan
@B3RO
@Nisanur

Yarışmayı Kazanan Asıl Talihlimiz: @nigun3twork
Yarışmayı Kazanan Yedek Talihlimiz: @Dantre

Ekran Görüntüsü aşağıda yer almaktadır. Diğer çekilişlerimizi sosyal medya üzerinden canlı olarak yapacağız (sosyal medya hesaplarımızın güçlendirilmesi de bizler için ekstra avantaj olacaktır). Kazanan ve katılım sağlayan tüm kullanıcılarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

razer-klavye-mouse-seti-kazanan.png

Kazanan arkadaşları tebrik ederim diğer çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum :) ne hediye verilecek en çok onu merak ediyor insan

Sizin belirtmenize istinaden "hediyeler" belli aralıklarla olacaksa birisi çıkar "vay arkadaş, neden gerçek zamanlı çekilişi yapmadınız" demesinler diye herkesin buna şahit olacağı şekilde olmasını öneririm. Kazanan arkadaşlar için iyi günlerde kullanmalarını diliyorum 🤙🙏

Sizin belirtmenize istinaden "hediyeler" belli aralıklarla olacaksa birisi çıkar "vay arkadaş, neden gerçek zamanlı çekilişi yapmadınız" demesinler diye herkesin buna şahit olacağı şekilde olmasını öneririm. Kazanan arkadaşlar için iyi günlerde kullanmalarını diliyorum 🤙🙏
Hocam inanın dün akşam geldi aklıma, keşke sosyal medyayı hesaba katıp oradan da etiketlenmeyi talep etseydik dedim. Bizler için sosyal medyadan (özellikle instagram üzerinden) çekiliş yapıp canlı yayın açmak çok daha mantıklı olacaktır, zaten amacımız sosyal medya hesaplarımızı da büyütmek.

Ben çekilişleri genelde R10 üzerinden yapıyorum, metin belgesindeydi direkt çekiliş adını girdim "kazanan ve yedek kazanan" işaretledim çıkanı sizlerle paylaştım. Bu arada çekiliş aracılığı ile yeni gelen üyelerimiz bayağı oldu. Umut ediyorum ki diğer çekilişlerimize de aynı ilgi gösterilir.

Valla bana çıkmadığına üzüldüğümü söyleyebilirim. Çıkan arkadaş iyi günlerde kullansın.

Valla bana çıkmadığına üzüldüğümü söyleyebilirim. Çıkan arkadaş iyi günlerde kullansın.
Üzülme, çekilişlerimiz hâlen devam edecek. Şubat ayında da aklımda güzel bir çekiliş var. Bu çekiliş ile sosyal medyada arkadaş etiketlemeyide rica edeceğim. Bu şekilde 15-20 yıl öncesi gibi davranıyorum, sosyal medya hesaplarımızı aktif tutmamız şart.

Çok güzel bir çekilişti, kazanan arkadaşı tebrik ederim güle güle kullansın. Darısı diğer çekilişlere inşallah. :)

Çok güzel bir çekilişti, kazanan arkadaşı tebrik ederim güle güle kullansın. Darısı diğer çekilişlere inşallah. :)
Çok teşekkür ederim. Diğer çekilişi canlı yayınla yapacağım, ilk çekilişimizde "Yapay zekayı kodlamak" adlı kitap gönderdim @EFI Shell kullanıcımıza. Sercan o dönemler moderatördü, bazı ailevi sebeplerden dolayı bırakmak durumunda kalmıştı. Çekilişi yine aynı şekilde yapmıştım. Diğer sefer canlı yayınla yapacağım.

Vee çok daha güzel hediyeler olacağını düşünüyorum :)

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Güzel Günlerde kullanmaları dilekleri ile ...
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri