Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Projelik Mükemmel Donanım Domaini

Masar

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@Masar
  • Domain Adı : donanimsecimi.com - Donanım Seçimi
  • Bitiş Tarihi : 22.03.2025
  • Kayıt Firması : SquareSpace
  • Domain Yaşı: 1 Yıl 299 Gün
  • Transfer Ücreti : Firma içi ücretsiz
  • Fiyat : Teklif Usulü
  • Minimum Teklif : XX.XXX TL

Son düzenleme:
Vay vay vay @Mahsar portföy yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor hadi bakalım daha neler göreceğiz :D

Vay vay vay @Mahsar portföy yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor hadi bakalım daha neler göreceğiz :D
yalnız admin satış içinde bence bir önek eklemelisiniz! gibime geldi :) satıldı satıyorum satılık vb. gibi :)

yalnız admin satış içinde bence bir önek eklemelisiniz! gibime geldi :) satıldı satıyorum satılık vb. gibi :)
Aynen hem önek ekleyeceğim hem de belirli kategorilere şablon ekleyeceğim. O aklımda hocam fakat birazcık işlerim var halletmem gereken, listeye alıyorum tüm istekleri :)

Güzel domainmiş.

Harika isimmiş gerçekten. Efsane bi karşılaştırma - sistem toplama - inceleme platformu olur. Tebrikler, bol kazançlar.

alan aldumu domaini acaba ???

Harika isimmiş gerçekten. Efsane bi karşılaştırma - sistem toplama - inceleme platformu olur. Tebrikler, bol kazançlar.
Projelendirmek için mükemmel bir domain hocam. Forum, Blog, Youtube, İnstagram bu şekilde bir yapı ile çok güzel paralar kazandırır. Teşekkür ederim yorumunuz için.

alan aldumu domaini acaba ???
Hala satışta hocam.

Projelendirmek için mükemmel bir domain hocam. Forum, Blog, Youtube, İnstagram bu şekilde bir yapı ile çok güzel paralar kazandırır. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Hala satışta hocam.
hiç teklif aldınızmı en son ne teklif ettiler ??

hiç teklif aldınızmı en son ne teklif ettiler ??
R10 üzerinden X.XXX TL tutarında bir teklif aldım ama minimum beklentim, XX.XXX TL bandında.

Global satış için AFTERNİC'de de az önce satışa çıkarttım. Gelen teklifleri değerlendireceğim. İlgileniyorsanız teklifinizi iletebilirsiniz hocam. :)

Bu isim hoşuma gitti eğer aklımda proje olsaydı kaçırmazdım

Konuyu Kimler Okuyor

Geri