Web Analytics

Tema düzenleyici

Oyun indirme sitesi için isim önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord Erenify
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

Lord Erenify

TFC Üye
Tepki Skoru
625
1/3
Konu sahibi
Son kararımdan sonra oyun indirme sitesi açmaya karar verdim. İsim önerileriniz varmı?

Domain araştırması yaptım biraz ama keyword olanlar dahi dolu. Güzel bir isim bulmak lazım sana, acele etme birkaç gün araştıralım.

Konu sahibi
Domain araştırması yaptım biraz ama keyword olanlar dahi dolu. Güzel bir isim bulmak lazım sana, acele etme birkaç gün araştıralım.
lordindir nasıl? iyimi sence. veya lordoyunindir

Aklıma çocukluk arkadaşımın peynir şirketi kurma fikri geldi. İsim konusunda lord peynirleri nasıl olur acaba demişti😂 biraz daha keyword isim bulalım, anlaşılır ve kolay. Eğer ısrarcıysan bu isimde tabii bir şey diyemem

Konu sahibi
Aklıma çocukluk arkadaşımın peynir şirketi kurma fikri geldi. İsim konusunda lord peynirleri nasıl olur acaba demişti😂 biraz daha keyword isim bulalım, anlaşılır ve kolay. Eğer ısrarcıysan bu isimde tabii bir şey diyemem
Israrcı değilim, yani siteyi 2 gün içinde açacağım o yüzden hızlı olmaya çalışıyorum.

Tamamdır araştırayım domain. Ben portföyüme de bakayım, güzel isim varsa sana veririm ücretsiz.

Konu sahibi
Israrcı değilim, yani siteyi 2 gün içinde açacağım o yüzden hızlı olmaya çalışıyorum.
Hızlı olsun bende de oluyor, düşüşü de öğretici...
Biraz marka hikayelerine mi bakmalı acaba?

Biraz seni, amacını, misyonunu ve belki de oyunlarda benimsediğin bir karakter gibi birşeyle bağlantılı birşeyler olabilir.

Diyelim benim adım Ali olsun..
Alot'a çevirdim. Alotsphere koydum. Benim atmosferim anlamında ve benim fikirlerimi, benim notlarımı, ilham aldıklarımı içerdiği için...
Başlığım da bu aşağıdaki mesela...Sadece kendi notlarımdan ibaret bir mini-blog (second-brain) ikinci beyin amacı taşıdığı için ben bu şekilde yaptım.

Orbital Inspirations By Alotsphere Studios​

Sadece bakış açısı ya da fikir olsun diye yazdım.
Yoksa bir sürü kriter var. Bol Şans..

Konu sahibi
Hızlı olsun bende de oluyor, düşüşü de öğretici...
Biraz marka hikayelerine mi bakmalı acaba?

Biraz seni, amacını, misyonunu ve belki de oyunlarda benimsediğin bir karakter gibi birşeyle bağlantılı birşeyler olabilir.

Diyelim benim adım Ali olsun..
Alot'a çevirdim. Alotsphere koydum. Benim atmosferim anlamında ve benim fikirlerimi, benim notlarımı, ilham aldıklarımı içerdiği için...
Başlığım da bu aşağıdaki mesela...Sadece kendi notlarımdan ibaret bir mini-blog (second-brain) ikinci beyin amacı taşıdığı için ben bu şekilde yaptım.

Orbital Inspirations By Alotsphere Studios​

Sadece bakış açısı ya da fikir olsun diye yazdım.
Yoksa bir sürü kriter var. Bol Şans..
Okurken beynim error verdi.

Konu sahibi
Konu sahibi
Çünkü çok garip geldi.
Second-Brain nedir? Kimler buna ihtiyaç duyar? Bu ihtiyacın nedeni nedir? Beyin yapımızla nasıl bağlantılıdır?
Ayrıca, digital garden neden kurulur gibi sorulara hâkim olmadığını düşündüğümden, ne demek istediğimi tam anlamadın sanırım.
Mutlak öneri değildi, bakış açısı olsun diye söyledim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri