Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

OVH parayı çekti sanal kart ile ödeme yapmama rağmen, nasıl olur?

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
OVH Cloud starter 1 yıllık olan paketi aldım. Fakat en son aşamaya kadar geldik, sanal kartımdan para da çekti. Bu nasıl mümkün olabilir anlamadım. Şimdi artık hesaba da giriş yapılamıyor. Şifre de değiştirilemiyor. Ne belaya kaldım bilmiyorum. Ticket da açtık geri dönüş olmuyor. Şifre sıfırlama sayfası beklerken kayıt create account gibi bilgi geldi eposta adresime…

Bu firma dolandırıcı mı?

1.png22.png33.png

Daha önce çalışmadım ama dilersen bir banka ile görüş? Aradın mı bankayı?

OVH dolandırıcı bir firma değil, genelde yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabiliyor. Sanal kart ödemelerinde bazen provizyon sorunları oluşur. Ticket açtıysan biraz bekle, dönüş yapacaklardır. E-posta gelen bilgileri de dikkatlice kontrol et.

Süreç konusunda bir gelişme var mı? Merak ettim. Ona göre kara listede olan firmalar arasına ekleyelim.

Süreç konusunda bir gelişme var mı? Merak ettim. Ona göre kara listede olan firmalar arasına ekleyelim.
Şunu söyleyebilirim. Gelen saçma sapan e-postalarda ezber şekilde aynı şeyleri yazıp durdular. Bankayı arıyorum sipariş numarası belki herşey belli. Cekmedik deyip onlarda baankamizla görüşmemiz gerektiğini söylüyorlar. Süreç askıda şu an. Bakamıyorum. Başımda birçok dert var. Ailevi, psikolojik vs. Bu anlamda ilgilenemedim. Eğer zaman bulup iletişime geçtiğimiz takdirde gerekeni yapmazsalar haram edeceğim ve karaliste için gerekli yazışma ve ss'leri buraya yükleyeceğim. Ticket kısmı vasatın da vasatı, canlı asistan da iyi gibi görünse de aslında çözüm oluşturma anlamında başını ağırlamaktan başka birşey yapmadılar. Amazon'a kurban olayım ya. Yok abi hayatta iyi ne varsa hakkını vereceksin. Paran yoksa hiç yapmayacaksın. Uyguna vs de kalmayacaksın. Ben bunu anladım. Şu kandil hayrına dünyada kim kimin hakkına çöküyor ve çözüm sağlamıyorsa hakkım hepsine haram olsun diliyorum.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri