Web Analytics

Tema düzenleyici

Ortalıkta Büyük Bir Salgın Var!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,839
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Çok ciddi anlamda büyük bir salgın var çevremde ve herkes boğaz ağrısı, grip ve halsizlik çekiyor. Korana virüsünün varyantı olarak sıfatlandırılıyor fakat efsane bitik düşürüyor insanı. Şu an bizim evde herkes aynı sorunu yaşıyor ve şu serum haberlerinden sonra ailecek çekinmeye başladık bu durumdan.

Bol bol C vitamini alıyor ve su tüketiyoruz. İlaçlara %100 karşıyım diyemem fakat bu tarz durumlarda elimden geldiği kadar ilaç kullanmamaya özen gösteriyorum. Bana şu an en iyi gelen şeyin her zaman olduğu gibi su diye düşünüyorum. Günlük ortalama en az 3 litre içerim, yazın ortalama 5 litreyi geçer.

Peki sizlerde durumlar nasıl, herhangi bir hastalık vb. şeyler var mı?

Konu sahibi
Çevremdeki herkes hasta ailem de buna dahil ama ben hasta olmadım :coffee: Bol meyve tüketirim her yemeğe limon sıkarım, bağışıklığımı buna borçluyum sanırım :)
Limon çok iyi, ben de çok limon tüketirim. Bir de düzeldiğim zaman kan vermeye gideceğim, vücudumda bayağı kan birikti :D

Canlarım siz kendinize iyi bakmıyorsunuz. Bizde kimse hasta değil, kimsede halsizlik yok. 🤣 kendinize bakmayım kılıf uydurmaktan ne zaman vazgeçersiniz ? 🤣🤣

Konu sahibi
Canlarım siz kendinize iyi bakmıyorsunuz. Bizde kimse hasta değil, kimsede halsizlik yok. 🤣 kendinize bakmayım kılıf uydurmaktan ne zaman vazgeçersiniz ? 🤣🤣
Kardeşim bence kendime iyi bakıyorum ama şu sigarayı kullanmasam çok daha iyi olacak, o kadar spor yapıp bir de sigara içmeyi kendime yakıştıramıyorum :D

Kardeşim bence kendime iyi bakıyorum ama şu sigarayı kullanmasam çok daha iyi olacak, o kadar spor yapıp bir de sigara içmeyi kendime yakıştıramıyorum :D

1 haftada 200 dal bitiriyorum. Sağlığımı da pek sallamıyorum fakat ben hasta olmuyorum. Demek ki sizde sıkıntı var. 🤣

Öncelikle hastalığı geçirenlere, geçirmekte olan herkese geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ben belki anlatmadım ama ben de geçirdim. Geçen hafta cumartesi akşamı bir yattım, tarih atmış. Gün Pazartesi olmuş, baktım olmayacak. Yataktan kalktım, sağlık ocağına gittim 3 gün rapor aldım. Neyse ben de atlattım. Bir daha kine allah kerim.

Konu sahibi
Öncelikle hastalığı geçirenlere, geçirmekte olan herkese geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ben belki anlatmadım ama ben de geçirdim. Geçen hafta cumartesi akşamı bir yattım, tarih atmış. Gün Pazartesi olmuş, baktım olmayacak. Yataktan kalktım, sağlık ocağına gittim 3 gün rapor aldım. Neyse ben de atlattım. Bir daha kine allah kerim.
Çok geçmiş olsun, en kötü bir hafta yatırıyor maalesef sonrasında da düzeliyorsun ama pek tadın olmuyor.

Canım, o iş kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Belki de senin için turbun büyüğünü heybede saklıyordur. Seni de öyle bir yakalar, ters köşeye yatırır ki, forumdaşlarla billur geçmek neymiş, burada anılarını anlatırsın. :)

Çok geçmiş olsun, en kötü bir hafta yatırıyor maalesef sonrasında da düzeliyorsun ama pek tadın olmuyor.
Hiç gribe benzemiyor. Korona tecrübesini yeniden yaşadım sanki.

Konu sahibi
Varyant diyorlar ama tam olarak nedir ben de anlamadım. @Graveworm bana bir şey olmaz kafasında abi😂

Olm bakın kendinize. Annem hastaneye gitmeseydi korona da olmuyorduk. Bacağından mr a girdi orada kaptı, bende kaptım. Ki bütün virüs olayı boyunca çalıştım.

Konu sahibi
Olm bakın kendinize. Annem hastaneye gitmeseydi korona da olmuyorduk. Bacağından mr a girdi orada kaptı, bende kaptım. Ki bütün virüs olayı boyunca çalıştım.
Kardeşim biz zaten bakıyoruz kendimize ama bazı sebepler var, özelden yazıyorum.

Şöyle sessiz sedasız diğer tarafa götürmüyorsa biz hastalığı hasta ederiz. Dileğim ne söylememe gerek yok 😜

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri