Web Analytics

Tema düzenleyici

Onvo Gaming Monitor - Bim Aktüel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

bha

TFC Üye
Tepki Skoru
55
Üyelik Yaşı
1 Yıl 5 Ay 11 Gün
1/3
Konu sahibi
Merhabalar arkadaşlar,

İş yerinde bu tarz dik monitörler kullanıyorum bayağı kullanım açısından rahat oluyor ikinci ekran için kullanıldığı zaman. Bu markanın bu monitörü fiyat performans olarak nasıldır yoksa bunun yerine şunu al dediniz bir model var mı.

32 inç dik ekranda yakınlığı düşününce biraz fazla mı büyük olur acaba?

4af70202-5ff0-4c46-9442-c0436619ec91.webp

Merhaba,
Büro, ofis için ekran büyüklüğü olarak biraz da yaptığınız işe, kullandığınız uygulamalara bağlı.
Aklıma gelen açık halde ekranda küçük pencereler ile çok miktarda ihtiyaç duyuluyorsa büyük ekranlar biraz daha avantajlı olabilir.
Yalnız çapraz diagonalden uzunluğa bakacak olursak:
27 inch : 68.58cm
32 inch: 81.28 cm
Yaklaşık 13 cm gibi bir fark, biraz büyük durabilir. Özellikle monitör açızından. TV olsa tamam, uzaktan izleme olduğu için çok farkedilmez.
27 inch te önerilen 2K çözünürlük, 2560×1440 piksel. OnvO 1920X1080, 2k Ttavsiye ediliyor çünkü metin okumalarda ekranda yazı karakterlerini daha net ve keskin görebiliyorsunuz.

Birinci kullandığınız monitör kaç inch?
Ofis büro çalışmaları için DELL P serisi düşünülebilir.. Pivot özelliği de işe yarayacaktır.
Dell fiyatlandırma diğer markalara göre biraz yüksek olabilir. 24 inch lerde daha hesaplı FHD olduğu için. Tabi sizin için ana kriterlerdebn biri ekran büyüklüğü olacaktır.

Konu sahibi
Merhaba,
Büro, ofis için ekran büyüklüğü olarak biraz da yaptığınız işe, kullandığınız uygulamalara bağlı.
Aklıma gelen açık halde ekranda küçük pencereler ile çok miktarda ihtiyaç duyuluyorsa büyük ekranlar biraz daha avantajlı olabilir.
Yalnız çapraz diagonalden uzunluğa bakacak olursak:
27 inch : 68.58cm
32 inch: 81.28 cm
Yaklaşık 13 cm gibi bir fark, biraz büyük durabilir. Özellikle monitör açızından. TV olsa tamam, uzaktan izleme olduğu için çok farkedilmez.
27 inch te önerilen 2K çözünürlük, 2560×1440 piksel. OnvO 1920X1080, 2k Ttavsiye ediliyor çünkü metin okumalarda ekranda yazı karakterlerini daha net ve keskin görebiliyorsunuz.

Birinci kullandığınız monitör kaç inch?
Ofis büro çalışmaları için DELL P serisi düşünülebilir.. Pivot özelliği de işe yarayacaktır.
Dell fiyatlandırma diğer markalara göre biraz yüksek olabilir. 24 inch lerde daha hesaplı FHD olduğu için. Tabi sizin için ana kriterlerdebn biri ekran büyüklüğü olacaktır.
Evet benimde endişem o yönde. Birinci ekranım 24 inch boyutunda

Konu sahibi
Fiyatına göre nasıl benim de ihtiyacım var ekrana alınır mı? Teknik bilgiden fazla anlamam
Biraz araştırdım söylenenlere monster’ın o fiyatlarda benzer bi montörü olduğunu duydum onu araştıracağım. Monster A32’ymiş modeli. Ama sanırım dönmüyor

Biraz araştırdım söylenenlere monster’ın o fiyatlarda benzer bi montörü olduğunu duydum onu araştıracağım. Monster A32’ymiş modeli. Ama sanırım dönmüyor
Kral senden ricam benimlede paylaşabilir misin konuyu tesadüf gördüm sen bu iyimiş dersen sipariş geçerim

Ofis, büro çalışmaları için, gaming özellikleri gerektirmeyen üretimlerden;
Dell 24 Monitor - P2425H fiyat benzerlerine göre biraz daha yüksek gelebilir.
Özelliklerden
Refresh rate 100 Hz
Contrast Ratio 1,500: 1 (typical)
Brightness 250 cd/m2 (typical)
fiyat ve boyut uygun gelirse düşünülebilir....

Full HD, pivot özellikli
6000-6300 TL arasında, 27 İnche giderseniz ve 2k olsun derseniz fiyat artacaktır.

bunlara bakana kadar samsung g3 gamepower falan bakabilirsin hatta asustan da bir kaç model bulabilirsin

Konu sahibi
Ofis, büro çalışmaları için, gaming özellikleri gerektirmeyen üretimlerden;
Dell 24 Monitor - P2425H fiyat benzerlerine göre biraz daha yüksek gelebilir.
Özelliklerden
Refresh rate 100 Hz
Contrast Ratio 1,500: 1 (typical)
Brightness 250 cd/m2 (typical)
fiyat ve boyut uygun gelirse düşünülebilir....

Full HD, pivot özellikli
6000-6300 TL arasında, 27 İnche giderseniz ve 2k olsun derseniz fiyat artacaktır.
Evet söylediğin mantıklı ama evde kullanacağım belki yine oyun oynarım arada sadece ofisler işler için değil ayrıca yan yatması ve dik ekran olmasını istiyorum. Çoğu kodlama esnasında vs yardımcı oluyor.

3 harfli marketlerden bu konuda uzak dururum ben. Bir arkadaşım televizyon almıştı 2 sene önce falan. Netflix kurulmuyordu televizyonun güncelleme tarihi geçmiş diye. Bayağı düşünmek lazım.

Konu sahibi
game power sonic de güzel hemde 2k bakılabilir.
Ona da bi bakayım o zaman.

3 harfli marketlerden bu konuda uzak dururum ben. Bir arkadaşım televizyon almıştı 2 sene önce falan. Netflix kurulmuyordu televizyonun güncelleme tarihi geçmiş diye. Bayağı düşünmek lazım.
Evet evet doğru olabilir zamanında ofis için migrostan axen tv aldım maşallah 5-6 yıldır bana mısın demedi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri