Web Analytics

Tema düzenleyici

Sohbet Nissan Qashqai Alınır mı? Genel Değerlendirme!

AliUmut

TFC Üye
Tepki Skoru
1
1
Telefon
Belirtmemiş
İşletim Sist
Belirtmemiş
1/3
Konu sahibi
Herkese merhabalar hadi genel bir değerlendirme yapalım…
Nissan Qashqai, kompakt SUV sınıfının Türkiye’de en çok tercih edilen modellerinden biridir. Hem şehir içi kullanım rahatlığı hem de geniş ailelere hitap eden yapısıyla uzun yıllardır güvenilir bir seçenek olarak görülür. Peki genel anlamda Qashqai alınır mı? İşte tüm artıları ve eksileriyle kapsamlı bir değerlendirme:

1. Sürüş Konforu ve Sessizlik
Qashqai’nin en güçlü yanlarından biri sürüş konforudur. Süspansiyon yapısı darbe emişte başarılıdır ve özellikle şehir içinde çukurları iyi sönümler. Kabin içi izolasyonu da segment ortalamasının üzerindedir.

2. Donanım ve Güvenlik
Yeni nesillerde pek çok güvenlik özelliği bulunur:
  • Adaptif hız sabitleyici
  • Şerit takip asistanı
  • Kör nokta uyarı
  • Acil fren desteği
    Bu özellikler aracı hem güvenli hem de uzun yolda konforlu hale getirir.
3. İç Mekân Kalitesi
Koltuk yapısı Nissan’ın “Zero Gravity” adıyla sunduğu oldukça konforlu tasarıma sahiptir. Malzeme kalitesi yumuşak yüzeyler ve modern ekran yapısıyla sınıfında tatmin edicidir

4. Sorunsuzluk Algısı
Qashqai yıllardır Türk kullanıcılar arasında “sorunsuz SUV” olarak bilinir. Motor-şanzıman uyumu ve genel mekanik dayanıklılığı iyidir.

Bir kez kullandım sadece çok rahat bir sürüş deneyimi verdi, hem aile aracı hemde günlük koşturma için ideal bir araç, emsallerinden pahalı olmasıda kalite farkına işaret, ben olumsuz bir yanını gormedım ve duymadım.

Bir de bagajı geniş olsaydı 🙂 Biz köye, tatile, gezmeye giderken savaşa gider gibi yükümüz olan bi milletiz

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri