Web Analytics

Tema düzenleyici

Neden iPhone Telefonları Tercih Etmeliyiz? (İkinci Video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Evet TFC ailesi, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve bu yaptığım ikinci videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Konu olarak iPhone seçtim.

Sizler hangi konudan ilerleme mi istiyorsanız altına lütfen yorum olarak belirtin. Bu arada ilk video içinde yorumlar kapalıydı (açamadım) ikinci videoda yorumlar açık, özgürce yorum yapabilir ve beğenebilirsiniz :)

Ama bunları short tarzında yapsan daha mantıklı değil mi? Zaten kısa videolar, az daha kısaltıp short yapılabilir gibime geldi.

Konu sahibi
Çok güzel olmuş. Forumu da katman ayrıca takdire şayan. :D:D
Demek ki neymiş? Videoyu sana boşa göndermemişim😂 böyle böyle kendimi geliştireceğim, alternatif neler üretirim bakacağım. Bu konuda acemi olduğumdan ilk başta beni bayağı zorluyor, yalan yok. İlerleyen zamanlarda daha pratik olurum diye tahmin ediyorum :)

Konu sahibi
Ama bunları short tarzında yapsan daha mantıklı değil mi? Zaten kısa videolar, az daha kısaltıp short yapılabilir gibime geldi.
Videolar shorts zaten :) youtube link uzantısına bakabilirsin :)

Konu sahibi
Valla bende short olarak değil de normal video olarak açıldı, o yüzden dedim öyle.
Muhtemelen 1 dakika üzeri olduğundan öyle gösteriyordur ama normal de shorts videolar içinde görünüyor :)
IMG_9227.webp

Evet TFC ailesi, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve bu yaptığım ikinci videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Konu olarak iPhone seçtim.

Sizler hangi konudan ilerleme mi istiyorsanız altına lütfen yorum olarak belirtin. Bu arada ilk video içinde yorumlar kapalıydı (açamadım) ikinci videoda yorumlar açık, özgürce yorum yapabilir ve beğenebilirsiniz :)

Kusura bakma bu sefer eleştireceğim. Iphone &IOS'u övmüşsün. Şirket iphone'ları güncel tutar. Telefonları bilerek isteyerek yavaşlatır ki, kullanıcıları yeni çıkan son modelleri alsın diye. Telefonları güncelleme yoluyla yavaşlatmasına gerekçe olarak batarya gücünün azalmasını öne sürmüş olsa da, bu durum haklı bir gerekçe olarak kabul edilemez. Sonrasında da özür dilemek zorunda kaldı zaten.

Konu sahibi
Metinolmetin hemfikirim, video yaptıktan sonra fark ediyorum birçok hatayı. Bir de dün çok fazla bilgisayar başımda kaldığımdan bayağı başım ağrıdı :)

Her bünye kaldırmaz. Bu işler adama kafayı yedirtir ha, ben sana onu söyleyim. Bu da benim denemelerimden bir tanesi.

Logitech F710 gamepad'i uzaktan kumanda olarak kullanılması

Bu içeriği hazırladığım tarihte döviz kaç paraymış. Şimdi dikkatimi çekti. :)

Ekli dosyalar

• 8-) 2024.Aralık.16.Pazartesi.19.28.12.webp
    8-) 2024.Aralık.16.Pazartesi.19.28.12.webp
    81.2 KB · Görüntüleme: 15

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri