Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Anket Müzik Dinleme Platformu Olarak Hangisini Tercih Ediyorsunuz?

Müzik Dinleme Platformu

• Youtube

Oy: 7 70.0%
  • Spotify

Oy: 4 40.0%
  • Fizy

Oy: 0 0.0%
  • Deezer

• Apple Music

Oy: 1 10.0%
  • Amazon Music

• SoundCloud

• İdagio

• Kullanılan toplam oy
    10

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Merhaba değerli TFC ailesi, müzik dinlerken genellikle hangi müzik dinleme platformunu tercih ediyorsunuz? Ben kendimden yola çıkacak olursam ağırlıkla Youtube ve Apple Müzik tercih ediyorum.

Sizlerin tercihleri nedir anket içerisinde belirtir ve yorum olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum. Neden o müzik platformunu tercih ediyorsunuz? :) Eğer aklınızda alternatif müzik platformu var ise lütfen belirtmekten çekinmeyiniz.

Saygılarımla.

Kesinlikle Youtube Premium Aile hesabım var 5 kişilik Ben eşim cocuk hep birlikte kullanıyoruz.

Arayüz kolaylığından ve uzun yıllardır gelen alışkanlıktan dolayı Spotify kullanıyorum ama Youtube Music'in ses kalitesi çok çok daha iyi.

Apple kullandığımdan dolayı albümleri satın alma tarafındayım :) Açıkçası sevdiğim sanatçıların albümlerini satın alıyorum, sık sık dinlediğim için telefonumda kalsın :)

Buda canlı kanlı örneği 😅

1000045713.jpg

YouTube Music kullanıyordum ama son 2 senedir yıllık özetimi vermediği için yaklaşık 1.5 ay önce falan Spotify'a geçtim.

Spotify kullanmadım daha önce 1.5 aylık tecrüben sonucunda tavsiye eder misin?
YT Music'e geçmeden önce de senelerce Spotify kullanmıştım. Tavsiye ederim, zaten en çok kullanılan müzik uygulaması şu anda. Benim rahatsız olduğum tek konu özellikle eski olan şarkıların genellikle Spotify'da olmaması. Sansar Salvo, Jagged gibi adamların eski şarkıları asla yok, sadece no name bazı hesapların paylaştığı haliyle dinliyoruz. YT Music'te neredeyse her şey vardı. Örneğin;

Sansar Salvo - 180 km dinlemek isterseniz böyle bir hesabın paylaştığını dinlemek zorundasınız.

1736109574959.png

Peki bu anonim hesaplar paylaşım yaptığında bu parçalardan para kazanıyorlar mı? Spotify aslında direkt olarak sanatçıya tanımlamalı bu parçaları, sonuçta telifli müzikler. 180 km, duygusal olmaya gerek yok, fırtınalar, ağır roman, ölürsem bugün vs.vs. neredeyse tüm parçalarını ezbere bilirim sansarın :D

Peki bu anonim hesaplar paylaşım yaptığında bu parçalardan para kazanıyorlar mı? Spotify aslında direkt olarak sanatçıya tanımlamalı bu parçaları, sonuçta telifli müzikler. 180 km, duygusal olmaya gerek yok, fırtınalar, ağır roman, ölürsem bugün vs.vs. neredeyse tüm parçalarını ezbere bilirim sansarın :D
Muhtemelen kazanıyorlardır. Aslında bu sanatçının işi ama nedense sadece Spotify'da yok bu şarkılar. Youtube Music kullanırken kolayca ulaşabiliyordum. Alttakilerin hepsi farklı farklı hesaplardan mesela. Podcast olarak yayınlanmışlar hatta.

1736110144380.png

Muhtemelen kazanıyorlardır. Aslında bu sanatçının işi ama nedense sadece Spotify'da yok bu şarkılar. Youtube Music kullanırken kolayca ulaşabiliyordum. Alttakilerin hepsi farklı farklı hesaplardan mesela. Podcast olarak yayınlanmışlar hatta.
Katılıyorum, birçok sanatçı platformlardan bekliyor bu tarz eylemleri ama her şeyi yapacak değiliz diyorlar adamlar. Kanalına yüklense muhtemelen diğerleri silinir. Bu arada ekincan çıktı mı dışarıya? Veya son durum nedir?

Katılıyorum, birçok sanatçı platformlardan bekliyor bu tarz eylemleri ama her şeyi yapacak değiliz diyorlar adamlar. Kanalına yüklense muhtemelen diğerleri silinir. Bu arada ekincan çıktı mı dışarıya? Veya son durum nedir?
Hala içeride diye biliyorum. En son 8-10 parça kadar söz yazdığını, albüm falan hazırlayacağını falan söylemişti. Adam içerideyken bile söz yazıyor helal olsun.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri