Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Minecraft

ClickMark

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
bu aralar akşamları çok fazla vaktim oluyor. minecraft başlamak istiyorum tek kişilik önerebileceğiniz eklenti varmıdır.

bu aralar akşamları çok fazla vaktim oluyor. minecraft başlamak istiyorum tek kişilik önerebileceğiniz eklenti varmıdır.
Tek kişilik oynuyorsan Biomes O' Plenty ile dünyanı daha çeşitli hale getirebilir, Waystones ile hızlı seyahat noktaları oluşturabilirsin. Ayrıca Better Animals Plus atmosferi güzelleştiriyor. Macera seviyorsan Dungeon Crawl da hoşuna gidebilir. 😊

Tek kişilik oynuyorsan Biomes O' Plenty ile dünyanı daha çeşitli hale getirebilir, Waystones ile hızlı seyahat noktaları oluşturabilirsin. Ayrıca Better Animals Plus atmosferi güzelleştiriyor. Macera seviyorsan Dungeon Crawl da hoşuna gidebilir. 😊
bu söylediğin eklentileri kullanmak için direk kendi bilgisayarım üzerinden kurabilirmiyim yoksa sanal sunucumu almam gerekiyor.

bu söylediğin eklentileri kullanmak için direk kendi bilgisayarım üzerinden kurabilirmiyim yoksa sanal sunucumu almam gerekiyor.
Direkt kendi bilgisayarında mod yükleyerek oynayabilirsin, sanal sunucuya gerek yok. Forge veya Fabric kurup modları eklemen yeterli. 😊

yardımlarınız için teşekkür ederim. yarın sabah'tan kurma işine başlıyım bugün blog için kurulumlar yapmaya çalışıcam

Güzel hocam bayağı, 2019 yılında ben de sahiplendirme projesi düşündüm ama ona vaktim yoktu açıkçası :) Baktım güzel duruyor ama.

Bu oyunu oynayan halen var mı? Konusunu gördüm şaşkınlık içerisindeyim

Konuyu Kimler Okuyor

Geri