Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Migros'da efsane indirimler.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 12
@Graveworm
Sevgili Teknkloji Forum ailesi selamlar. Şöyle internette gezinirken Migros'un indirimlerine denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim.

Burada özellikle 50₺ üzeri alışverişinizde, 290₺ değerinde 3 farklı diş macunu 80₺ ye iniyor.

Okuyan ya da kalemlerle uğraşan arkadaşlar için ise, bir ürün alıyorsunuz, aynı ürünün ikincisi 1₺

Aşağıdaki linkte de her ürün 40-60-80₺. Bence gayet güzel kampanyalar. Ben diş macunu için evden çıkacağım birazdan.

Diş macunu kampanyası çok iyiymiş, ben de iş çıkışı stok yapayım. Teşekkür ettim!

Fiyatlar güzel ama çevrem 3 harflilerle dolu, migros çok yakınımda değil maalesef.

Bu arada yılbaşından önceki fiyatlar bir tık daha düşüktü indirimli fiyatlarından, yılbaşından önce alışveriş yaptığımdan dolayı hatırlıyorum :D

Fiyatlar güzel ama çevrem 3 harflilerle dolu, migros çok yakınımda değil maalesef.

Bu arada yılbaşından önceki fiyatlar bir tık daha düşüktü indirimli fiyatlarından, yılbaşından önce alışveriş yaptığımdan dolayı hatırlıyorum :D

Bende de öyle. Arabayla gidecektim de öyle bir kar yağmaya başladı ki göz gözü görmüyor. Ahahahahahaha

Bende de öyle. Arabayla gidecektim de öyle bir kar yağmaya başladı ki göz gözü görmüyor. Ahahahahahaha
Arabayla gitmek bence pek akıllı bir kâr değil, gideceksin yakıt yakacaksın bir de indirimde ürün alıyorum diye sevineceksin. Bilader sen Kayseri'li değilsin :D

Her neyse, burada da çok fena kar yağıyor öyle böyle değil :)

Bir Ankara'ya mı yağmıyor bu kar yahu? :D

Bir Ankara'ya mı yağmıyor bu kar yahu? :D
Ankara'nın ayazı vardır o yeter sizlere :D

Dün akşam başladı burada da hâlen yağıyor, çocukluğumdaki gibi yağıyor ve aşırı mutlu oldum. Elbette dışarıda kalanlar için ayrıca üzülüyorum. Kedileri beslemeye gittiğimde hepsi bayağı üşümüş. İçime dert oluyor nasıl ısınacaklar diye.

Arabayla gitmek bence pek akıllı bir kâr değil, gideceksin yakıt yakacaksın bir de indirimde ürün alıyorum diye sevineceksin. Bilader sen Kayseri'li değilsin :D

Her neyse, burada da çok fena kar yağıyor öyle böyle değil :)

Abi o zaman gitmeyelim. Bana da çok uzak Migros. :D Ayrıca ben Kayseri'nin saf olanlarındanım. Hiç parayla işim olmaz. :D

Valla ayazı beni mahvediyor zaten ya. Yağsa da rahatlasak biraz. :D

Maalesef en çok onlar için zor. Yuva dışında keşke bir çaremiz olabilse.

Abi o zaman gitmeyelim. Bana da çok uzak Migros. :D Ayrıca ben Kayseri'nin saf olanlarındanım. Hiç parayla işim olmaz. :D
İnan ben de senin gibi saf ve temizim, anne eli değmiş gibi :D

Valla ayazı beni mahvediyor zaten ya. Yağsa da rahatlasak biraz. :D

Maalesef en çok onlar için zor. Yuva dışında keşke bir çaremiz olabilse.
Yağdıktan sonra o soğuk havayı düşünüyorumda, bir de Ankara'da of of of :D

Ben karınlarını doyurup bakımlarını yapmaya çalışıyorum çocukluğumdan bu zamana kadar fakat ne kadar etkiliyim bilmiyorum. İnsan istiyor ki hiçbir canlı zarar görmesin, aç kalmasın ve yokluk çekmesin.

İnan ben de senin gibi saf ve temizim, anne eli değmiş gibi :D

Yağdıktan sonra o soğuk havayı düşünüyorumda, bir de Ankara'da of of of :D

Ben karınlarını doyurup bakımlarını yapmaya çalışıyorum çocukluğumdan bu zamana kadar fakat ne kadar etkiliyim bilmiyorum. İnsan istiyor ki hiçbir canlı zarar görmesin, aç kalmasın ve yokluk çekmesin.

Amin abi amin. Gerçekten yüreğine ve emeğine sağlık.

Amin abi amin. Gerçekten yüreğine ve emeğine sağlık.
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim. Köpeklere karşı fobim var, yanaşamam çok fazla; elbette zararda görmelerini istemem.

Bisiklet antrenmanına çıktığım dönemlerde çok fena saldırıya uğrardık :) iller ve ilçeler arası antrenmanlarımız bunun için sorun oluyordu.

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim. Köpeklere karşı fobim var, yanaşamam çok fazla; elbette zararda görmelerini istemem.

Bisiklet antrenmanına çıktığım dönemlerde çok fena saldırıya uğrardık :) iller ve ilçeler arası antrenmanlarımız bunun için sorun oluyordu.

İki teker üstündeyken köpek saldırısına uğramak cidden çok sıkıntı ya. Aman dikkat edelim *KAMU SPOTU* ahahaha. :D

İki teker üstündeyken köpek saldırısına uğramak cidden çok sıkıntı ya. Aman dikkat edelim *KAMU SPOTU* ahahaha. :D
Cidden öyle, birbirlerini gaza getiriyorlar saldırmak için :D uzaklardan bir ses gelir havhav diye, sonra bir bakarsın sürüyle köpek kovalar. Ardından o ilk havlayan köpek yerinden kımıldamaz tam bir provekatör :D

Çok güzel indirimler. Anladığım kadarıyla bu ayın 10'una kadar sürecekmiş. Kesinlikle bir ara gidip diş macunundan alacağım. Teşekkürler paylaşım için...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri