Güncel forum sahibi olarak diyeceğim şudur ki, cidden günümüzde tutması oldukça zor. Eğer 2004-2010 yılları arasında olsaydık forumu açtığım an yüzlerce kişi gelirdi fakat sosyal ağların çok kuvvetli olduğu zamanlarda maalesef tutunmak çok zor. Tutan platformlarda Youtube ve instagramdan kullanıcı çekiyorlar.Öyle diyorsun da kendi forum projemi henüz yürütemedim. Şu köşede, durup utanayım en iyisi ben.
Yemin ediyorum senin şu yorumların beni benden alıyor EYTforum diye açarız birkaç yıl sonraYunus hoş geldin. Yaş ortalamamız günden güne artıyor. İyi mi kötü mü bilemedim. Yakında adresi EYT takılanlar falan yapmamız gerekebilir.
Şimdi açamayız, bi mağdur olalım ondan sonra direkt alacağımız domain budurwww.eytmagdurlari.com Güzel olabilir.
Şimdi açamayız, bi mağdur olalım ondan sonra direkt alacağımız domain budur
Kardeşim dediğim gibi henüz mağdur olmadık hele bir olalım, o zaman mağdur olanlara nasıl ulaşıyorum bak sen gör (gerçi az çok tahmin ediyorsundur)Sen al işte. Domainciyim diye dolaşıyorsun ortalıkta.
Kardeşim dediğim gibi henüz mağdur olmadık hele bir olalım, o zaman mağdur olanlara nasıl ulaşıyorum bak sen gör (gerçi az çok tahmin ediyorsundur)
Öyle de deme kardeşim bilemeyiz ne zamana kadar yaşayacağımızı. @Sercan bugün dua kapıları açık dedi, inşallah teknoloji forum tutar diye dua et sen yinedeZaten olacağız. Ne bekliyorsun ki? Gerçi emekli olacak kadar yaşayacağımı sanmıyorum ya neyse.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.