Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Merhaba TFC!

eQuaL

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Merhaba,

Bursa'dan 37 yıllık bir adet, Yunus ben. Umarım uzun soluklu bir birliktelik olur, zamanla birbirimizi daha yakından tanırız diye düşünüyorum.

Merhaba Yunus hoş geldin sefalar getirdin.

Uzun yıllardır tanırım kendisini ve forum konusunda oldukça bilgi sahibidir kendisi. Buraya gelip ailemize katılman ayrıca gurur verici oldu bizler için.

Öyle diyorsun da kendi forum projemi henüz yürütemedim. Şu köşede, durup utanayım en iyisi ben.

Öyle diyorsun da kendi forum projemi henüz yürütemedim. Şu köşede, durup utanayım en iyisi ben.
Güncel forum sahibi olarak diyeceğim şudur ki, cidden günümüzde tutması oldukça zor. Eğer 2004-2010 yılları arasında olsaydık forumu açtığım an yüzlerce kişi gelirdi fakat sosyal ağların çok kuvvetli olduğu zamanlarda maalesef tutunmak çok zor. Tutan platformlarda Youtube ve instagramdan kullanıcı çekiyorlar.

Ben de Youtube gireceğim. Bu arada senin forum ne üzerineydi?

2004-2008 yılları arasında, benimde takıldığım bir forumdu aslında... O dönem için cesur bir forumdu. Eleştiri ve bakış açısını ve mizahi bir altyapıyı içinde barındırıyordu. Şimdi aynı altyapıda bir forum yapmak, zor. "-251,802 Mesaj 6,175 Konu Gönderen: 2,906 Üye." gibi istatistik verileri vardı. Şimdi kendi halinde duruyor.

Şu tasarım bu şekilde 2004 yılında olduğunu düşünsene, ooff ooff patlama yaşardım resmen.

O yıllara tekrar dönme şansımızda yok, artık burayı olabildiğince sağlam şekilde geliştirmemiz lazım. Aklımda burası ile ilgili güzel planlar var.

Merhaba Yunus, aramıza hoş geldin! Umarım buradaki sohbetlerden keyif alırsın. Bursa'nın güzel insanları da burayı şenlendirir. 😊

Yunus hoş geldin. Yaş ortalamamız günden güne artıyor. İyi mi kötü mü bilemedim. Yakında adresi EYT takılanlar falan yapmamız gerekebilir. :D:D

Yunus hoş geldin. Yaş ortalamamız günden güne artıyor. İyi mi kötü mü bilemedim. Yakında adresi EYT takılanlar falan yapmamız gerekebilir. :D:D
Yemin ediyorum senin şu yorumların beni benden alıyor :D EYTforum diye açarız birkaç yıl sonra :D

Sen al işte. Domainciyim diye dolaşıyorsun ortalıkta. :D
Kardeşim dediğim gibi henüz mağdur olmadık hele bir olalım, o zaman mağdur olanlara nasıl ulaşıyorum bak sen gör (gerçi az çok tahmin ediyorsundur) :D

Kardeşim dediğim gibi henüz mağdur olmadık hele bir olalım, o zaman mağdur olanlara nasıl ulaşıyorum bak sen gör (gerçi az çok tahmin ediyorsundur) :D

Zaten olacağız. Ne bekliyorsun ki? :D Gerçi emekli olacak kadar yaşayacağımı sanmıyorum ya neyse. :D

Zaten olacağız. Ne bekliyorsun ki? :D Gerçi emekli olacak kadar yaşayacağımı sanmıyorum ya neyse. :D
Öyle de deme kardeşim bilemeyiz ne zamana kadar yaşayacağımızı. @Sercan bugün dua kapıları açık dedi, inşallah teknoloji forum tutar diye dua et sen yinede :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri