Web Analytics

Tema düzenleyici

Merhaba, Samsun'dan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 215
Attilas öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Forum kültüründen yaklaşık 21 yıldır vazgeçemiyorum. Bunun sebebi ise forum içerisinde kurulan arkadaşlıklar/dostluklar vs. bana diğer ortamlarda kurulanlardan çok daha samimi geliyor.

Sosyal ağlara çok uzun yıllardır üyeyim fakat kullanmayı pek tercih etmiyorum, belki etmediğimden dolayı Teknoloji Forum gelişmekte bu kadar güçlük çekiyor diye düşünüyorum bazen.

Forum görünümü ilk başlarda boş gelebilir fakat ilerleyen zamanlarda sâdeliğe alışacaksınızdır diye düşünüyorum :) bazı forumların gece teması simsiyah oluyor, o da maalesef insanı çok fazla yoruyor. Herkes kullanamıyor. Bizler elimizden geldiği kadar soft olmaya çalışıyoruz. Elbette düşüncelerinize her daim saygım var ve temayı daha fazla geliştireceğiz. Tabii bu değişiklikler yine sâdelik üzerinden gider :)

Yeniden hoş geldiniz, sefalar getirdiniz; Samsun'a çok selamlar

Ayrıca hocam, temayı özelleştirebilirsiniz. En üst alanda tema özelleştirme alanımız var. :)

Tamamdır, iyi pazarlarınız olsun 👌
Teşekkür ederim hocam iyi pazarlar. Aklınıza takılan herhangi bir soru işareti olursa konu açabilir veya buraya yazabilirsiniz. Elimizden geleni seve seve yaparız.

Olacağından hiç şüphen olmasın hocam bu aralar bazı hastalıklarla uğraşıyoruz detaya inmek istemiyorum fakat her fırsat bulduğumda gelirim buraya benim için bambaşkadır. Bir de Tevfik hocamın hayvanlar projesi vardı oradan tanırım kendisini çok fazla hayvana el uzatıp mama göndermişliği vardır ben de yaptığı hiçbir iyiliği unutmamak adına teknoloji projesinde de yanında oldum
Eksik olma Sercan desteğinin her zaman farkındayım çok geçmiş olsun. Yapacağımız bir şey olursa her zaman arayabilir, yazabilirsin. Sana kapımız her daim açıktır.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri