Attilas
öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Forum kültüründen yaklaşık 21 yıldır vazgeçemiyorum. Bunun sebebi ise forum içerisinde kurulan arkadaşlıklar/dostluklar vs. bana diğer ortamlarda kurulanlardan çok daha samimi geliyor.
Sosyal ağlara çok uzun yıllardır üyeyim fakat kullanmayı pek tercih etmiyorum, belki etmediğimden dolayı Teknoloji Forum gelişmekte bu kadar güçlük çekiyor diye düşünüyorum bazen.
Forum görünümü ilk başlarda boş gelebilir fakat ilerleyen zamanlarda sâdeliğe alışacaksınızdır diye düşünüyorum
bazı forumların gece teması simsiyah oluyor, o da maalesef insanı çok fazla yoruyor. Herkes kullanamıyor. Bizler elimizden geldiği kadar soft olmaya çalışıyoruz. Elbette düşüncelerinize her daim saygım var ve temayı daha fazla geliştireceğiz. Tabii bu değişiklikler yine sâdelik üzerinden gider 
Yeniden hoş geldiniz, sefalar getirdiniz; Samsun'a çok selamlar
Sosyal ağlara çok uzun yıllardır üyeyim fakat kullanmayı pek tercih etmiyorum, belki etmediğimden dolayı Teknoloji Forum gelişmekte bu kadar güçlük çekiyor diye düşünüyorum bazen.
Forum görünümü ilk başlarda boş gelebilir fakat ilerleyen zamanlarda sâdeliğe alışacaksınızdır diye düşünüyorum
Yeniden hoş geldiniz, sefalar getirdiniz; Samsun'a çok selamlar