Lvl 1 yayıncı setup![]()
Hiç Level 1 gibi durmuyor, mis gibi setup vallahi. Bundan sonra yapacağımız ilk çekiliş LED aydınlatma olsun @Tevfik Belki Nisanur'a çıkar ve güzel setup daha da güzelleşir.
Lvl 1 yayıncı setup![]()
Şahane olurduHiç Level 1 gibi durmuyor, mis gibi setup vallahi. Bundan sonra yapacağımız ilk çekiliş LED aydınlatma olsun @Tevfik Belki Nisanur'a çıkar ve güzel setup daha da güzelleşir.![]()
Beşiktaş olayı çok dikkatimi çekti, Beşiktaşlıyım.Şahane olurdu![]()
Beşiktaş olayı çok dikkatimi çekti, Beşiktaşlıyım.
LED aydınlatma mı? Önce şu senin kulaklığı verelim![]()
Hediyenin hediyesi ancak Teknoloji Forum'da çekiliş yapılarak verilirOlm onu vermem doğum günü hediyesi verilirmiymiş ya ?![]()
Hediyenin hediyesi ancak Teknoloji Forum'da çekiliş yapılarak verilir
Kulaklığın modası geçecek hâlen kullanmıyorsun ben de onu anlamadım![]()
Bende de iki tane balyoz vardı. Birinin sapını kırdım. Diğeri de senin kulaklığa nasip olacak heElimdeki kırılmıyor ki bir türlü.Kırılsa hemen takacağım onu. Ahahahahahahaha
On numara setup, mouse çok güzel. Çift monitöre geçicem inşallah yakında.
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsunOn numara setup, mouse çok güzel. Çift monitöre geçicem inşallah yakında.
Ben 3 düşünüyorum.Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
Çift monitör büyük rahatlık valla imkan varsa kesinlikle geçin.
Beşiktaş yeter.
İnşallah teşekkür ederim hocam, bu arada oyun üzerinde mi yayınlarınız?Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
Çift monitör büyük rahatlık valla imkan varsa kesinlikle geçin.
O şekilde daha çok merak ettim hocamŞu an masaüstünde monitör dahil o kadar çok şey varki (dağınık) çekip atılası değil.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.