Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Makro Fare Arayanlar İçin Tavsiye: Logitech G3000s

theCrawLe

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
Şuanda aktif olarak kullandığım bir fare gerçekten makro fare arayanlara gönül rahatlığı ile önerebilirim. Ele gayet uyumlu ve makro tuşları gayet uygun yerlere eklenmiş.

Buradan fiyatını kontrol edebilirsiniz. Teknik özellikleri de aşağıdaki gibidir. Önerim 2 adet satın almanız çünkü 1 tanesi bozulduktan sonra farklı bir fare almak yerine yine bu fareyi arayacak eliniz :)

Marka‎Logitech G
Üretici‎Logitech
Model‎910-004346
Model Adı‎G300s
Model Yılı‎2014
Parça Numarası‎910-004346
İşletim Sistemi‎Windows Vista, Windows 8, Windows 7
Donanım Platformu‎Oyun Konsolu
Donanım Arayüzü‎USB 2.0
Uyumlu Cihazlar‎Oyun Konsolu
Önemli Özellikler‎Kablolu, Mac Uyumlu
Kurulum Donanımı‎Kullanma Klavuzu
Adet‎1
Renkli Ekran‎Hayır
Optik Sensör Çözünürlüğü‎2500 Dots Per Inch
Voltaj‎1 Volts
Güç Kaynağı‎1
Piller Dahil‎Hayır
Pil Gerekli‎Hayır
Kablosuz Türü‎802.11a
Ağ Arayüzü Açıklaması‎USB Kablolu
Sol Konnektör Tipi‎usb
Sağ Konnektör Tipi‎usb
Bağlantı Türü‎USB
Hareket Algılama Teknolojisi‎Lazer
Form Faktör‎Ambidextrös
Baskın El‎Sağ, Sol
Otomatik Odaklama Var‎Hayır
Şarj Edilebilir Pil Dahil‎Hayır
Programlanabilir Düğmeler‎Hayır
Üretici‎Logitech
Dil‎Felemenkçe
Ürün Model Numarası‎910-004346
Ürün Boyutları‎12 x 7 x 4.5 cm; 106 gram
ASIN‎B00PVWZH78

Logitech markasında herkesin eline uygun fareler olduğuna adım gibi eminim, dün de ben yeğenimle klavye + mouse seti aldım media marktten. Fonksiyenel bir yapısı yok fakat oldukça işlevsel ürünler olduğuna inanıyorum.

Bu mouselar artık çok eski yeni sensör ve yeni optik switchler vs bunların çok çok ilerisin de G HUB uygulamasından zaten her türlü makro vb işlemleri yapabiliyorsunuz her logitech mouse

Bu mouselar artık çok eski yeni sensör ve yeni optik switchler vs bunların çok çok ilerisin de G HUB uygulamasından zaten her türlü makro vb işlemleri yapabiliyorsunuz her logitech mouse
Evet hocam doğru fakat benim elim buna fena alıştı ve diğerleri çok farklı geliyor. Aynı ergonomide olan bulsam alırım zaten.

Eloshape üzerinden buna bakabilirsiniz 300s ten sonra size yine elinize oturucak daha iyi daha donanımlı bir çok mouse önerebilirim,ama shape önemli diyorsanız eloshape üzerinden karşılaştırma yapmanızı öneririm elbette ben fps ağırlıklı oyun oynuyorum bu zamana kadar

SteelSeries Rival 110
Razer Viper8Khz
Razer Viper v2 Pro
VXE R1 Pro
Lamzu Thorn Fnatic
Logitech G Pro Superlight 2
Pulsar Xlite v3 eS

elimdem bu mouselar geçti hepsi farklı skatez profilli,switchleri farklı yapısı farklı mouselar hep bunlar her şeye etken
Şuan logitech g pro ve pulsar elimde mevcut tavsiyem farklı mouse geçince demek istediğimi daha iyi anlarsınız ve ayrıca media marktan mouseları deneye bilirsiniz açık olanlardan ben logitech g pro alırken öyle karar vermiştim

Ekli dosyalar

• IMG_8840.jpeg
    IMG_8840.jpeg
    403.5 KB · Görüntüleme: 5
Mouse konusun neden bu kadar önemli olduğunu anlamış oldum :) bana içinde top olan mouseda verseniz kullanırım hiç yadırgamam :D

mouse konusu çok geniş :D anlat anlat bitmez magnezyum karbon fiber mouselar var
Arda bey bilgilerinizi konu açarak dahil etseniz hem kalıcı bir iz bırakmış olursunuz hem de bilmediklerimiz konusunda yeni bilgiler edinmiş oluruz :)

Arda bey bilgilerinizi konu açarak dahil etseniz hem kalıcı bir iz bırakmış olursunuz hem de bilmediklerimiz konusunda yeni bilgiler edinmiş oluruz :)
Boş vaktimde bunlarla ilgili sanki yapabilirim ama tam detaylı ciddi bir araştırma içine girip marka marka sensör sensör anlatmak anlatmaya çalışmak daha iyi olur gibi çünkü ucu çok açık ve gram gram değişik mouselar çıkmaya başladı piyasada :)

Boş vaktimde bunlarla ilgili sanki yapabilirim ama tam detaylı ciddi bir araştırma içine girip marka marka sensör sensör anlatmak anlatmaya çalışmak daha iyi olur gibi çünkü ucu çok açık ve gram gram değişik mouselar çıkmaya başladı piyasada :)
Eğer detaylı bir çalışma olursa Arda bey konuyu portala gönder, güzel bir tanıtımını yaparım birçok yerde :)

Aklınızda olan konuyu direkt açıp zamanla güncelleyebilirsiniz. Bu şekilde tarihlere göre güncellik kazanmış olur diye düşünüyorum.

Eğer detaylı bir çalışma olursa Arda bey konuyu portala gönder, güzel bir tanıtımını yaparım birçok yerde :)

Aklınızda olan konuyu direkt açıp zamanla güncelleyebilirsiniz. Bu şekilde tarihlere göre güncellik kazanmış olur diye düşünüyorum.
bununla ilgili dediğim gibi araştırma içine gireceğim site site ekleyip bazı şeyler için iyi olabilir :D zaten bir çok firma pixart 3395 3950 gibi sensörler kullanıyor mcu lar switchlerde bazen aynı oluyor falan markada çok var ondan fiyatlarda çok değişiyor bakmak lazım bir denemek lazım bununla ilgili bir şey planlamaya çalışacağım ama zaman veremiyorum :D oyun oynamak daha zevkli geliyor ahaha

bununla ilgili dediğim gibi araştırma içine gireceğim site site ekleyip bazı şeyler için iyi olabilir :D zaten bir çok firma pixart 3395 3950 gibi sensörler kullanıyor mcu lar switchlerde bazen aynı oluyor falan markada çok var ondan fiyatlarda çok değişiyor bakmak lazım bir denemek lazım bununla ilgili bir şey planlamaya çalışacağım ama zaman veremiyorum :D oyun oynamak daha zevkli geliyor ahaha
Normal şartlarda yeni oluşum içerisine giren forum sitesi sahibi olarak vazgeçirtmem lazım ama cidden oyunlarda fena sarıyor :D

O zaman şu şekilde yapalım, araştırmadan ziyâde fikir ve düşüncelerini alalım. Örneğin kullandığın mouse veya mouse padini anlatabilirsin. :)

Normal şartlarda yeni oluşum içerisine giren forum sitesi sahibi olarak vazgeçirtmem lazım ama cidden oyunlarda fena sarıyor :D

O zaman şu şekilde yapalım, araştırmadan ziyâde fikir ve düşüncelerini alalım. Örneğin kullandığın mouse veya mouse padini anlatabilirsin. :)
oda olabilir güzel bir planlama yapabiliriz bununla ilgili :D 8 tane mouse 9 tane de mouse pad denemişim :D hepsiyle ilgili yorum yapmak için yeniden kullanmam lazım gibi ya ahaha

oda olabilir güzel bir planlama yapabiliriz bununla ilgili :D 8 tane mouse 9 tane de mouse pad denemişim :D hepsiyle ilgili yorum yapmak için yeniden kullanmam lazım gibi ya ahaha
Ben teknolojide işin genelde yazılım tarafında oluyorum, şu an kullandığım bilgisayarımda mouse pad yok :D

Çalışma masamı komşunun çocuğuna verdim, masayı yenileyeceğim diye şu an yemek masasında oturuyorum leptabımla :D

Ben teknolojide işin genelde yazılım tarafında oluyorum, şu an kullandığım bilgisayarımda mouse pad yok :D

Çalışma masamı komşunun çocuğuna verdim, masayı yenileyeceğim diye şu an yemek masasında oturuyorum leptabımla :D
ahahaha mouse pad önere bilirim hemen :D masa işi de çok sıkıntı ya

Konuyu Kimler Okuyor

Geri