Web Analytics

Tema düzenleyici

Koreader e-kitap okuyucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrtAltg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 180

MrtAltg

TFC Üye
Tepki Skoru
86
1/3
Konu sahibi
Kitaplarla aranız nasıl bilemem ama benim gibi sürekli okuyan veya okumaya çalışan biri iseniz, açık kaynak kodlu bir uygulama tavsiyem var.
Koreader ağırlıklı olarak ebook okuyucularında (Kobo, Kindle, Onyx) favori olsada mobil ortamda pek bilinmiyor nedense.
Çoklu belge okuma kişileştirme ve ücretsiz bir açık kaynak yazılımdır. Türkçe dil desteği mevcuttur.

1.webp
2.webp
2.webp
1.webp
1.webp

Hocam ilk önce güzel paylaşım olmuş. Eğer bilgisayar sürümü falan varsa paylaşabilir misin? Ya da sağlam bir reader sitesi paylaşabilir misin?

İkinci olarak ise, bir sonraki bol resimli mesajında ya resim boyutlarıyla oyna ya da aşağıda örneklendirdiğim gibi yap. O zaman daha şık durur.

ornek.webp

Kitaplarla aranız nasıl bilemem ama benim gibi sürekli okuyan veya okumaya çalışan biri iseniz, açık kaynak kodlu bir uygulama tavsiyem var.
Koreader ağırlıklı olarak ebook okuyucularında (Kobo, Kindle, Onyx) favori olsada mobil ortamda pek bilinmiyor nedense.
Çoklu belge okuma kişileştirme ve ücretsiz bir açık kaynak yazılımdır. Türkçe dil desteği mevcuttur.

Ekli dosyayı görüntüle 1587Ekli dosyayı görüntüle 1588Ekli dosyayı görüntüle 1588Ekli dosyayı görüntüle 1589Ekli dosyayı görüntüle 1589
Her türlü şans verilebilir. Şu an moon+reader kullanıyorum.

Oldukça güzel bir paylaşım olmuş, görseller çok dik olduğundan portala gönderemedim.

Konu sahibi
Hocam ilk önce güzel paylaşım olmuş. Eğer bilgisayar sürümü falan varsa paylaşabilir misin? Ya da sağlam bir reader sitesi paylaşabilir misin?

İkinci olarak ise, bir sonraki bol resimli mesajında ya resim boyutlarıyla oyna ya da aşağıda örneklendirdiğim gibi yap. O zaman daha şık durur.

Ekli dosyayı görüntüle 1593
Genelde Anna arsive midir öyle bir siteden bahsediyorlar tam bilgim yok. Elimdeki içerikleri almayı tercih ediyorum genelde çok nadir dışarıdan bakarım.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri