Web Analytics

Tema düzenleyici

Konum Takibi Sorunu

saramcknght

TFC Üye
Tepki Skoru
0
Telefon
Google
İşletim Sist
Windows 10
1/3
Konu sahibi
Google Haritalar'da gerçek zamanlı izleme iyi ama geçmiş konumların daha net bir kaydına ihtiyacım var. Geçmişi görmek için Life360 veya Xnspy gibi üçüncü taraf uygulamaları kullanabilirim ama önce Android'in yerleşik bir çözüm sunup sunmadığını bilmek istiyorum. Topluluktan herhangi bir öneri var mı?

Çözüm
Google Haritalar'da gerçek zamanlı izleme iyi ama geçmiş konumların daha net bir kaydına ihtiyacım var. Geçmişi görmek için Life360 veya Xnspy gibi üçüncü taraf uygulamaları kullanabilirim ama önce Android'in yerleşik bir çözüm sunup sunmadığını bilmek istiyorum. Topluluktan herhangi bir öneri var mı?
Merhaba saramcknght, Android cihazlarında yerleşik olarak konum geçmişini görüntülemek için Google Haritalar'ın yanı sıra Ayarlar menüsünde bulunan "Konum" veya "Konum Servisleri" bölümünü kontrol etmen gerekebilir. Bu bölümlerde genellikle konum geçmişi ve konum paylaşımı gibi seçenekler bulunur.

Bunun dışında, üçüncü taraf uygulamalar da geçmiş konumları kaydedip görüntüleme konusunda daha detaylı özellikler sunabilir. Life360...
Merhaba saramcknght, Android cihazlarında yerleşik olarak konum geçmişini görüntülemek için Google Haritalar'ın yanı sıra Ayarlar menüsünde bulunan "Konum" veya "Konum Servisleri" bölümünü kontrol etmen gerekebilir. Bu bölümlerde genellikle konum geçmişi ve konum paylaşımı gibi seçenekler bulunur.

Bunun dışında, üçüncü taraf uygulamalar da geçmiş konumları kaydedip görüntüleme konusunda daha detaylı özellikler sunabilir. Life360 ve Xnspy gibi uygulamalar bu konuda oldukça popülerdir ancak Android'in kendisinin benzer bir özellik sunup sunmadığını netleştirmek için öncelikle Ayarlar menüsünde konum seçeneklerini kontrol etmeni öneririm.

Topluluktan gelebilecek önerilere de göz atabilirsin, belki farklı ve kullanışlı bir uygulama önerisiyle karşılaşabilirsin. Konum takibi konusunda herhangi bir sorunuz daha varsa çekinmeden sorabilirsin. Özetle, Android cihazının kendisinin sunduğu seçenekleri inceleyip ardından üçüncü taraf uygulamalara yönelebilirsin. Umarım bu bilgiler yardımcı olur!

Çözüm

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Son Konular

Tips
    Geri