Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Komodo ejderinden nefret ettim

Logan

TFC Kullanıcısı
TFC Puanı
28
Hayvan severim doğa dengesine inanırım ama cidden bu hayvandan nefret ettim böyle iğrenç bir hayvan olamaz, yavru yada ufak hayvanları bağırta bağırta yiyor ve yanına yaklaştığı hayvan korkudan mıdır kıpırdamıyor kaçmıyor.

Bu hayvanın bence soyu kurutulmalı, hemde sadece vurarak değil yakalanıp büyük kıyma makinesinde öğütülmeli hatta kıyma makinesi yavaş dönmeli ki canı çok daha fazla yansın o bağırttırdığı havandan bin beter bağırsın.

Cidden nefret ettim komodo ejderinden.

Hocam başlık sürünler kategorisine taşınmıştır. Bu arada bu kadar nefrete iten şey nedir? :) Doğanın acımasız bir dengesi var, güçlü olan her canlı güçsüz olanı yiyor. Ben de eklem bacaklılara karşı antipati duyuyorum, sevenler elbette olacaktır ama o örümcekler, hamamböcekleri falan aşırı strese sokuyor beni.

Dışarıda olan kedilerimiz bizlere yeter, ben onları besliyorum düzenli olarak. Kediler candır🐈‍⬛

Hocam başlık sürünler kategorisine taşınmıştır. Bu arada bu kadar nefrete iten şey nedir? :) Doğanın acımasız bir dengesi var, güçlü olan her canlı güçsüz olanı yiyor. Ben de eklem bacaklılara karşı antipati duyuyorum, sevenler elbette olacaktır ama o örümcekler, hamamböcekleri falan aşırı strese sokuyor beni.

Dışarıda olan kedilerimiz bizlere yeter, ben onları besliyorum düzenli olarak. Kediler candır🐈‍⬛
Nefet etme sebebim özellikle yavru hayvanları ve ufak hayvanları bağırta bağırta yemesi, her hayvan bağırır acı haliyle ama bu lanet komodo ejderi daha fazla acı veriyor.

Bir aslan zebrayı impalayı avlarken hayvanı önce boğuyor öldükten sonra yemeye başlıyor bu süreçte hayvan çok acı çekmiyor anlık bağırıyor can veriyor, komodo öyle değil bide komodo dışında büyük kulaklı vahşi köpekler var onlarda domuzu VS canlı canlı yiyor hayvan yine bağırıyor.

Gözünü sevdimin kedigilleri hayvanı önce boğup öyle yiyorlar.

Nefet etme sebebim özellikle yavru hayvanları ve ufak hayvanları bağırta bağırta yemesi, her hayvan bağırır acı haliyle ama bu lanet komodo ejderi daha fazla acı veriyor.

Bir aslan zebrayı impalayı avlarken hayvanı önce boğuyor öldükten sonra yemeye başlıyor bu süreçte hayvan çok acı çekmiyor anlık bağırıyor can veriyor, komodo öyle değil bide komodo dışında büyük kulaklı vahşi köpekler var onlarda domuzu VS canlı canlı yiyor hayvan yine bağırıyor.

Doğasında var. Yılanlarda bütün yutuyor avlarını. Komodo ejderi de o şekil yapıyor. Salyasından bile zehir akıyor canını yediğiminin hayvanından.

Sürüngenlerin genelinde sanırım bu durum mevcut, doğanın içerisinde olan canlıya neden bağırta bağırta yiyorsun "al sana bombe" diyemeyiz ki hocam :D

Vahşi köpekler, sırtlanlar, timsahlar, bazı kuş türleri gibi birçok tür yavru yetişkin demeyip öldürmeden yiyor. Doğanın kanunu bu, onlara sofra adabını öğretemeyiz.

Yerken düşünmüyordur bile acı çektirdiğini. Doğanın acı kanunları maalesef.

Yerken düşünmüyordur bile acı çektirdiğini. Doğanın acı kanunları maalesef.

Hocam kimse kusura bakmasın, komodo ejderi, yılan (her türlüsü), timsah... Bunlar benim gözümde çağ ötesi yaratıklar olduğundan dolayı bunlar benim için çok farklı yerdedirler. Bayılırım hepsine.

Niyet ettim Allah rızası için bugün komodo ejderine isyan etmeye, amin.

Doğa gerçekten acımasız olabiliyor, özellikle av ve avcı ilişkilerinde. Ama her hayvan ekosistemin bir parçası ve dengenin korunmasında önemli bir rol oynuyor. Bu tür olaylar insan olarak duygusal tepkiler vermemize neden olabiliyor, ama doğanın işleyişi maalesef böyle.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri