Kişisel linklerimi, mesleki yazılarımı ve projelerimi vs yazabileceğim bir blog sitesi kurmak istiyorum. Güzel bir wordpress temaya ihtiyacım var. Ücretsiz veya ücretli olaiblir. Çok basic bir tasarım olsun istiyorum.
Evet sitenize geçen gün denk geldim. Baya hoşuma gitti. Themeforest'ten mi aldınız? Ücretli versiyon mu?bha kişisel bloğumda yıllardır kullandığım Jnews teması var, tavsiye ederim. Tevfik • ORG sitemden kontrol edebilirsin.
Themeforest üzerinden almıştım zamanında fakat o dönem satın alınan temayı çok fazla domaine (lisansız) kurabiliyorduk. Sonradan lisanslama getirdiler. Ben de sitenin temasını (eklentiler hariç) güncellemedim. Tavsiye ederim temayı, kullanışlı oldukça. Alternatif minimal tarzda hoşuma giden birkaç tema daha var onlarıda dilerseniz demo olarak sunabilirim?Evet sitenize geçen gün denk geldim. Baya hoşuma gitti. Themeforest'ten mi aldınız? Ücretli versiyon mu?
İkinci tema gerçekten güzel duruyormuş ben de çok beğendim. Alışılmışın dışında duruyor tüm blog siteleri neredeyse aynı fakat bu temaya adamlar inanmışBirincisi kişisel web sitesi için biraz fazla hareketli ama ikincisine gerçekten bayıldım.
Zevkine masraf olacak artık desene.Berkin bir tane doğru düzgün site açalım da oyalanalım diyeceğim ama artık doğru düzgün bir karşılığı yok.
Yok yok yeter abiBerkin bir tane doğru düzgün site açalım da oyalanalım diyeceğim ama artık doğru düzgün bir karşılığı yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.