Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü Kırmızı tuborg sarhoş eder mi?

Niko Bellic

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 1
@Niko Bellic
Alkolle pek aram yok ama arkadaşlarla pazar günü kırmızı tuborg içmeye karar verdik. Bunu övme gibi anlamayın sakın sadece sorudur. Kırmızı tuborgun sarhoş etme durumu nedir? 2 kutu tüketsem herhangi bir sorun olur mu?

İlk defa içiyorsan kırmızı Tuborg'u bitiremeyebilirsin. Tadı kötü çünkü. Ayrıca alkol direncin düşük olacağını varsayarak çakırkeyif veya bir tık üstü yapabilir diye düşünüyorum.

Ruh haline bağlı, 2024 haziran eylül arası ciddiyim bir mavi efes ile tek kutu kafam trilyon oluyordu sonra alkolü bıraktım son 1 ayda iki kere içtim dün 7 kutu mavi içtim zerre etkileşim olmadı ondan önce 4 extra içtim zerre birşey olmadı, herhalde artık içmem parama yazık.

Hissizleştim kısaca yaşıyorum ama bu dünyada değilim

Ruh haline bağlı, 2024 haziran eylül arası ciddiyim bir mavi efes ile tek kutu kafam trilyon oluyordu sonra alkolü bıraktım son 1 ayda iki kere içtim dün 7 kutu mavi içtim zerre etkileşim olmadı ondan önce 4 extra içtim zerre birşey olmadı, herhalde artık içmem parama yazık.

Hocam aslında en güzeli kendine yatırım yapmak. Örneğin kitap okuyup teknoloji forumda takılmak, spor yaptıktan sonra teknoloji forumda takılmak veya ne bileyim resim/müzik vb. etkinliklerden sonra teknoloji forumda takılmak iyi gelecektir😀

Hocam aslında en güzeli kendine yatırım yapmak. Örneğin kitap okuyup teknoloji forumda takılmak, spor yaptıktan sonra teknoloji forumda takılmak veya ne bileyim resim/müzik vb. etkinliklerden sonra teknoloji forumda takılmak iyi gelecektir😀
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kardeşim 😔

Şuan sadece işe gidip geliyorum zaman gösterecek 😔

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kardeşim 😔

Şuan sadece işe gidip geliyorum zaman gösterecek 😔
İnan bana benim de öyle, bak en büyük hayallerimden birisi buranın aktif olması ve güzel bir yarış bisikletine sahip olmak. Belki garip gelecek ama ben bisikletsiz yapamıyorum, yokluğu çok büyük boşluğa düşürüyor.

Teknoloji Forum içinde çok büyük emek harcıyorum, uğraşıyorum ama bazen de nasip diyorum. İnan işe gitmen bile bir aktivite ben 13 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Bugün ablamlara gittim yeğenleri görmek için sadece o! Spora dahi gitmiyorum.

Abi eskiden alkol probleminden ve bırakmak istediğinden bahsediyordun. Şimdi bırakabilmiş olmana sevindim, umarım bu şekilde devam edebilirsin.

İnan bana benim de öyle, bak en büyük hayallerimden birisi buranın aktif olması ve güzel bir yarış bisikletine sahip olmak. Belki garip gelecek ama ben bisikletsiz yapamıyorum, yokluğu çok büyük boşluğa düşürüyor.

Teknoloji Forum içinde çok büyük emek harcıyorum, uğraşıyorum ama bazen de nasip diyorum. İnan işe gitmen bile bir aktivite ben 13 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Bugün ablamlara gittim yeğenleri görmek için sadece o! Spora dahi gitmiyorum.
İnşAllah herşey iyi olur kardeşim 😔🤲

Abi eskiden alkol probleminden ve bırakmak istediğinden bahsediyordun. Şimdi bırakabilmiş olmana sevindim, umarım bu şekilde devam edebilirsin.
Aynen öyle bıraktım ama iki kere içtim son 1 ayda yine içmeyecem zaten etkiside olmuyor

Aynen öyle bıraktım ama iki kere içtim son 1 ayda yine içmeyecem zaten etkiside olmuyor
Dediğim gibi gerek yok alkole, içene neden içiyorsun demeyiz fakat ciddi anlamda sağlığa engel oluyor. Bir de benim şekerim tavan yapıyor direkt o nedenle kullanmamaya özen gösteriyorum.

Senin de bırakıyor olmana ayrıca sevindim, inan bana çok daha iyi sonuçlar alacaksın hayatında.

Kırmızı Tuborg %7 alkol oranına sahip, standart bir biraya göre daha serttir. Alkol toleransına bağlı olarak 2 kutu hafif çakırkeyif yapabilir, ama bünyeye göre değişir. Aç karnına içmemeye dikkat et.

Kırmızı Tuborg %7 alkol oranına sahip, standart bir biraya göre daha serttir. Alkol toleransına bağlı olarak 2 kutu hafif çakırkeyif yapabilir, ama bünyeye göre değişir. Aç karnına içmemeye dikkat et.
Ben 2020-2021 haziran ayına kadar her sabah nöbet çıkışında 4 kutu içiyordum sonra ağlayarak uyuyordum, 30 yıllık arkadaşlarım alkolik, bizde senin gibi içiyoruz ama hatta senden fazla ama böyle kendimize zarar vererek içmiyoruz demişlerdi.

Bugün 20 saat nöbetten çıktım, 4 extra aldım içtim yine pek etkisi olmadı, içince kötü hissediyorum önceden böyle olmuyordu.

4. Kutu bitmek üzere bu sefer gerçekten içmeyecem, ama istediklerim olsun istiyorum belli müddet olmadığına şahit olunca bu sefer içesim geliyor 😔

Tekbir şey istedim bu hayattan son 8 aydır, gerçi daha öncesinde de pek birşey istemedim 😔

Konuyu Kimler Okuyor

Geri