Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü Kırmızı tuborg sarhoş eder mi?

Niko Bellic

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 1
@Niko Bellic
Alkolle pek aram yok ama arkadaşlarla pazar günü kırmızı tuborg içmeye karar verdik. Bunu övme gibi anlamayın sakın sadece sorudur. Kırmızı tuborgun sarhoş etme durumu nedir? 2 kutu tüketsem herhangi bir sorun olur mu?

Gardaş ne işin var tuborgla falan 2 kutuda hiç birşey yapmaz sabaha kadar içsem gram faydası olmaz bana boşa içmiş oluruz

Gardaş ne işin var tuborgla falan 2 kutuda hiç birşey yapmaz sabaha kadar içsem gram faydası olmaz bana boşa içmiş oluruz
Cevabınızdan dolayı teşekkür ederim hocam şimdi ben sarhoş olur muyum olmaz mıyım?

Çözüm
Kırmızı tuborg sarhoş eder mi bilmiyorum ama bir bardağın yarısı ile sarhoş olanlar gördüm. Aslında bu tamamen sizin bünyenizle alakalı bir durum. Daha önce hiç alkol kullanmadıysanız sarhoş olma ihtimaliniz çok yüksek, 18 yaşından küçük hiçbir kardeşimin bu tarz içeceklere özenmesin lütfen.

Alkol kullanan insanlara saygım var, neden kullanıyorsun diye sormam fakat insan vücuduna çok büyük zararları var. Bunu emin olun çok deneyimli birisi söylüyor ve şu an ileri derecede sorununu yaşıyorum. Sorunun net cevabı ise: tamamen seninle, bünyen ile alakalıdır.

Cevaplarınız için teşekkürler sanırım sarhoş olma durumum olmaz daha önce çok nadir içiyorum yaşım 18den büyük hocam

Cevaplarınız için teşekkürler sanırım sarhoş olma durumum olmaz daha önce çok nadir içiyorum yaşım 18den büyük hocam
Rica ederim, aklına takılan herhangi bir soru olduğunda lütfen çekinmeden sor.

Kafayı bulduktan sonra.. içtim sarhoş, oldum bira. :)

Trafik polisi yapılan uygulama da gençlere sorar; -gençeler alkollü araba mı kullanıyorsunuz? +yok abi, biz benzinli araba kullanıyoruz. :)

Trafik polisi yapılan uygulama da gençlere sorar; -gençeler alkollü araba mı kullanıyorsunuz? +yok abi, biz benzinli araba kullanıyoruz. :)
Benim arkadaşı çevirmişler alkolden, arabayı bağlayacakları zaman ben yetiştim. Gitmeden öncede tekelden bir şeyler almıştık, film açar izleriz diye. Neyse memur bey geldi alkol var mı hocam dedi, var dedim. Üfletti alkolmetreye hani yok hocam görünmüyor dedi, aldık ama içemedik ki dedim.

O gün bayağı ceza yedi arkadaş ve 6 ay ehliyet gitmişti :D

Benim arkadaşı çevirmişler alkolden, arabayı bağlayacakları zaman ben yetiştim. Gitmeden öncede tekelden bir şeyler almıştık, film açar izleriz diye. Neyse memur bey geldi alkol var mı hocam dedi, var dedim. Üfletti alkolmetreye hani yok hocam görünmüyor dedi, aldık ama içemedik ki dedim.

O gün bayağı ceza yedi arkadaş ve 6 ay ehliyet gitmişti :D
Aferin, başarılarınızın devamını dilerim. :)

Başarı değil hocam, şimdi kullanmıyorum. Kendimi spora verdim, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum (ne kadar sağlıklı olduğu şüpheli).
En azından zihinen kendini sağlıklı hissediyorsan, ne mutlu sana. Fiziksel etkinlik, faaliyet önemli. En kolay spor yapma aracı bisiklet kullanmak. Mali durumları düzeltirsem alacağım bi'tane. Bir ara 85kg kadar çıktım. Şimdilerde 79kg'yim 75kg'ye kadar kilo vermeyi düşünüyorum. Boyum 171cm

En azından zihinen kendini sağlıklı hissediyorsan, ne mutlu sana. Fiziksel etkinlik, faaliyet önemli. En kolaya spor yapma aracı bisiklet kullanmak. Mali durumları düzeltirsem alacağım bi'tane. Bir ara 85kg kadar çıktım. Şimdilerde 79kg'yim 75kg'ye kadar kilo vermeyi düşünüyorum. Boyum 171cm
Tavsiye edebileceğim en muhteşem spor hocam bisiklet, kesinlikle tavsiye ederim. 187 boyum var şu an 98 kiloyum. Biraz yağlandım, kardiyoya önem vermem gerekiyor ama spor salonunda kardiyo yapmak bana saçma geliyor.

Naçizane tavsiyem hocam sabah 5'de uyanın, güne sporla başlayayın. Muhteşem oluyor. Gün boyu insan süper hissediyor kendini.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri