Web Analytics

Tema düzenleyici

Kia Marka Araçları Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theCrawLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 488
Doğrudur dostum ben de şirket aracı olarak birkaç defa caddy kullandım otomatik, çok hoşuma gitmişti. Doblo dayımda vardı, sürerken kendimden geçiyordum. Düşük modelde değildi ama arabayı sürerken bir insan yorulur mu? Ben yoruluyordum :D
Benim şuana kadar 2006 dan beri araba kullanırım 20 sene olacak duster kadar yorucu araç kullanmadım 😁

Bartın Ankara arası kullandım bak çok uzun yolda değil eve gelir gelmez bayıldım, yolun yarısında tüm vücuduma ağrılar girdi.

Çok marka modeli deneyimledim ama böyle yorucusunu görmedim 😀

Benim şuana kadar 2006 dan beri araba kullanırım 20 sene olacak duster kadar yorucu araç kullanmadım 😁

Bartın Ankara arası kullandım bak çok uzun yolda değil eve gelir gelmez bayıldım, yolun yarısında tüm vücuduma ağrılar girdi.

Çok marka modeli deneyimledim ama böyle yorucusunu görmedim 😀
Duster konusunda katılıyorum aşırı sert bir araba, hiçbir estetikliğide yok yol tutuşuda yok.

Duster konusunda katılıyorum aşırı sert bir araba, hiçbir estetikliğide yok yol tutuşuda yok.
Ben böyle bir araba görmedim koltuk kalçamı ağırttı, pedallar ayaklarımı ağırttı, bu ikisinin ağrısı sırtıma başıma gözlerime kadar etkiledi.

Doğan kullandım yemin ederim bu kadar yormadı beni.

Toros çok daha rahat dusterdan öyle diyim

Ben böyle bir araba görmedim koltuk kalçamı ağırttı, pedallar ayaklarımı ağırttı, bu ikisinin ağrısı sırtıma başıma gözlerime kadar etkiledi.

Doğan kullandım yemin ederim bu kadar yormadı beni.

Toros çok daha rahat dusterdan öyle diyim
Kesinlikle katılıyorum, arabanın yan koltuğunda otururken ben yoruluyorum şoförü düşünemiiyorum.

Toros canavar ya, sür dağa taşa hiçbir şey olmaz :D

Kesinlikle katılıyorum, arabanın yan koltuğunda otururken ben yoruluyorum şoförü düşünemiiyorum.

Toros canavar ya, sür dağa taşa hiçbir şey olmaz :D
Torosu bir kere kullandım 2005 yılında 2005 ocak herhalde o vitesi herkes geçiremez öyle diyim hele kapı kolları içeride kalır çoğu kişi 😁

Ama bir süspansiyonları var kasisten 50km ile geç seni oynatmaz o derece.

Ben çok marka model kullandım ama genel olarak Fiat kullandım.

84 model taunus kullandım, dönemi için Mercedes e kafa tutacak tek model 👍

Torosu bir kere kullandım 2005 yılında 2005 ocak herhalde o vitesi herkes geçiremez öyle diyim hele kapı kolları içeride kalır çoğu kişi 😁

Ama bir süspansiyonları var kasisten 50km ile geç seni oynatmaz o derece.

Ben çok marka model kullandım ama genel olarak Fiat kullandım.

84 model taunus kullandım, dönemi için Mercedes e kafa tutacak tek model 👍
O zaman eğer denk gelirse bir de ford granada kullan derim, hayatımda bu kadar güzel üretilmiş bir araç görmedim.

Bu imkansız kardeşim ama isterdim kullanmayı.
Arkadaşımın babasında v6 motorlu ford granada vardı, o kadar rahat araç olamaz. Arabanın gidişi, yol tutuşu, süspansiyon vs. her şeyi ile muhteşem. Arabayı kullanırken sanki evin oturma odasında uzanıyorsun o derece rahatsın :)

Arkadaşımın babasında v6 motorlu ford granada vardı, o kadar rahat araç olamaz. Arabanın gidişi, yol tutuşu, süspansiyon vs. her şeyi ile muhteşem. Arabayı kullanırken sanki evin oturma odasında uzanıyorsun o derece rahatsın :)
Doğrudur döneminde güzel arabalardı, w123 ile denk modellerdi 👍

Doğrudur döneminde güzel arabalardı, w123 ile denk modellerdi 👍
Eğer bir gün yaşadığım şehirde denk gelirsek, arkadaşın babasından rica edeyim bir kullan aracı. Hâlen durur, Fordcu Mehmet derler babasına :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri