Bulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hepApple mağazasında var ise indireyim beraber oynayalım, geçmişte buna benzer oyunlar oynuyordumgüzel sarıyor fakat kelimeyi bulamadığım zaman biraz geriliyordum
![]()
Evet daha önce indirmişim şimdi tekrar indiriyorum, oynayalım bakalım biraz. Kullanıcı adımı veririmBulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hepApple için de var var.
Kelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmazBu tarz oyunları ben bir türlü sevemedim sizler iyi tercih ediyorsunuz.
Bu arada kullanıcı adım tevfikaktunc ekle, görüşelimKelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmaz![]()
Tamamdır, istek attım. Kabul et!Bu arada kullanıcı adım tevfikaktunc ekle, görüşelim![]()
Kabul ettim ama arkadaşlarda görünmüyorsun?Tamamdır, istek attım. Kabul et!
Ona para ödemek gerekiyor. Oynamak için davet atabiliyoruz. Bir ara pro paket alırım. Hele bakalım keyif alalım da.Kabul ettim ama arkadaşlarda görünmüyorsun?
Bu oyun bu kadar popüler mi?Ona para ödemek gerekiyor. Oynamak için davet atabiliyoruz. Bir ara pro paket alırım. Hele bakalım keyif alalım da.
Kaç milyon kullanıcısı var, gösteriyor. Baya popüler elit kesim de oynuyor diğerleri de...Ben şimdiden sıkıldım o ayrıBu oyun bu kadar popüler mi?Tuhafıma gitti, bir reklamsız ücretsiz hizmet veren şu piyasada Teknoloji Forum kaldı
![]()
Scrabble go daha güzel. Ona geçtim. Oynamayınca oynamıyorum. Aklıma düşünce vs.Bir ara tek tük oynardım etrafta kimse olmayınca bıraktım bende sildim.
Aslında oyuna ayıracak vakit bulamıyorum. Bazen bir iki oyun yüklüyorum bir hafta sonra siliyorum geri.Scrabble go daha güzel. Ona geçtim. Oynamayınca oynamıyorum. Aklıma düşünce vs.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.