Web Analytics

Tema düzenleyici

Kelimelik oynayan yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 215

Attilas

TFC Üye
Tepki Skoru
247
1/3
Konu sahibi
İyi akşamlar 🙏

İnternet yok bari mobilden kelimelik oynayayım dedim.

Daha dün başladım. Güzel sarıyor ve 72 saat seçiyorum. Keyifli oluyor.

Oynayan varsa nickim "Attilas" davet gönderin oynayalım ☺️ İki kelime dağarcığımız gelişsin.

Apple mağazasında var ise indireyim beraber oynayalım, geçmişte buna benzer oyunlar oynuyordum :) güzel sarıyor fakat kelimeyi bulamadığım zaman biraz geriliyordum :D

Konu sahibi
Apple mağazasında var ise indireyim beraber oynayalım, geçmişte buna benzer oyunlar oynuyordum :) güzel sarıyor fakat kelimeyi bulamadığım zaman biraz geriliyordum :D
Bulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hep 🤙 Apple için de var var.

Bulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hep 🤙 Apple için de var var.
Evet daha önce indirmişim şimdi tekrar indiriyorum, oynayalım bakalım biraz. Kullanıcı adımı veririm :D

Konu sahibi
Bu tarz oyunları ben bir türlü sevemedim sizler iyi tercih ediyorsunuz.
Kelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmaz 😊

Kelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmaz 😊
Bu arada kullanıcı adım tevfikaktunc ekle, görüşelim :D

Konu sahibi
Konu sahibi
Ona para ödemek gerekiyor. Oynamak için davet atabiliyoruz. Bir ara pro paket alırım. Hele bakalım keyif alalım da.
Bu oyun bu kadar popüler mi? :D Tuhafıma gitti, bir reklamsız ücretsiz hizmet veren şu piyasada Teknoloji Forum kaldı :D

Konu sahibi
Bu oyun bu kadar popüler mi? :D Tuhafıma gitti, bir reklamsız ücretsiz hizmet veren şu piyasada Teknoloji Forum kaldı :D
Kaç milyon kullanıcısı var, gösteriyor. Baya popüler elit kesim de oynuyor diğerleri de...Ben şimdiden sıkıldım o ayrı 🤣

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri