Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Kedi Kedi Değil Banyo Lifi

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Değerli TFC ailesi, bugün berberden gelirken bu dostumuzla karşılaştım. Yumurtacının hemen yanında duruyordu, İsmail amca kedi ev kedisi gibi sanki dediğimde ise "doktor oturuyordu yan tarafta, taşınırken sokağa bıraktı" demesi çok zoruma gitti.

Evde yaşayan hayvanların dışarıda yaşamaları oldukça güç, şu an yaşadığım şehirde hava durumu -4 derece ve gecenin en soğuk havası -7 derece. Birçok kişi hayvanlar üşümez diyebilir ama donma ihtimalleri var, bunu hatırlatayım. Her neyse kediye sucuk falan alıp verdim, yerken bile çekiniyor. Muhtemelen diğer sokaktaki kediler bunu hırpalamışlardır.

Bu arada sokakta beslediğim ortalama 20-25 kedi var, hemen diğer sokak kedilerini ötekileştirdin vs. demeyin :) ben kedilerin hepsini severim (sadece tüysüz olan cinsleri bana garip geliyor). Sanırım tek kucağıma alıp sevemeyeceğim kedi cinsi o tüysüz kediler :)

kedi-kedi-degil-banyo-lifi.jpg

Benim sokakta beslediğim bir kedi vardı, büyüdü çocuk yaptı kendisi öldü. Çocuklarınıda büyüttüm, çocuklar büyüdü. Tekrar yeni çocuklar oldu onlarıda büyüttüm. Döngü gibi devam ediyor hala.

Süpersin @Lord Erenify eline emeğine sağlık, keşke herkes duyarlı olsa. Köpekleri de çok severim ama büyük bir yaklaşamama fobim var. Bisiklet antrenmanına çıktığımızda da grup içerisinde tek bana saldırırlardı sağ olsunlar😀

Süpersin @Lord Erenify eline emeğine sağlık, keşke herkes duyarlı olsa. Köpekleri de çok severim ama büyük bir yaklaşamama fobim var. Bisiklet antrenmanına çıktığımızda da grup içerisinde tek bana saldırırlardı sağ olsunlar😀
Köpeklerin ne yapacağı belli olmuyor, 3 yıldır beslediğim köpek durduk yere bana saldırmıştı mesala. Ama kedilerde durum öyle değil, hep uysallar.

Köpeklerin ne yapacağı belli olmuyor, 3 yıldır beslediğim köpek durduk yere bana saldırmıştı mesala. Ama kedilerde durum öyle değil, hep uysallar.
Köpeğin ırkı neydi? Merak ettim açıkçası. Kızgınlık döneminden dolayı mı acaba?

Konuyu Kimler Okuyor

Geri