Web Analytics

Tema düzenleyici

Kayseri'de Taklacı Güverci'nin Adresi, Kanunsuzlar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 422
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,840
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, bugün gittiğim çok güzel bir yerden bahsetmek istiyorum siz değerli kullanıcılarımıza. Yusuf ÖZTÜRK adında çocukluk arkadaşım var, çok sevdiğim ve sonsuz saygı duyduğum biridir. Çocukluğumuz beraber geçti, bu yaşımıza kadar hiç kopmadık desem yeridir.

Bugün onunla beraber yapmış olduğu yuvaları ziyaret ettim, işinin ehli birisi olduğunu birkez daha anladım. Bu yazımı ilerleyen zamanlarda güncelleyeceğim ve dışarıdan çekilmiş (gündüz) görselleri ekleyeceğim. Mâlum iPhone geceleri pek iyi çekmiyor.

Yusuf'un güvercinlere bambaşka sevgisi vardı çocuk yaşından itibaren. Kayseri'nin Kocasinan'a bağlı Seyrani Mahallesinde karşılıklı oturduk. Kentsel dönüşümden dolayı evler yıkıldı, herkes bambaşka yerlere dağıldı. En çok üzüldüğüm şeylerden birisi evlerinin yıkılmasıydı. Tüm samimiyetimle söylüyorum muhteşem emek vermişlerdi eve, yıkılırken izlediğimde benim bile gözlerim dolmuştu.

Yusuf şu an Kayseri'nin Şeker mahallesinde, çok güzel bir yer aldılar (Kayseri stadı tam karşısında) oranın tamir ve tadilatı ile ilgileniyorlar. Evin tamir ve tadilatı elbette bir şekilde biter ama Yusuf bir kuşluk yapmış, böyle bir muhteşemlik olmaz/olamaz. Güvercinleri kategorize etmiş ve çok güzel konumlandırmış.

Aslında onlar güvercin değil, Kanunsuzlar. Sizlere göstermek için Kanunsuzların birkaç fotoğrafını aldım. Umarım beğenirsiniz :)

Bu arada dipnot düşmek istiyorum. Hayatımda gördüğüm en pahalı kuşlar diyebilirim, fiyatlandırması hakkında bilgi alayım dedim; duyduklarım karşısında afalladım :) Ben en pahalı kuşları papağanlar vs. zannederdim ama güvercinlerle onlar boy ölçüştüremezmiş.

Yusuf ÖZTÜRK kardeşimin kuşlarının ömrü uzun, bereketi bol olsun diyorum.

anne-guvercin.jpg

anne-guvercin-2.jpg

guvercin.jpg

guvercin-2.jpg

guvercin-3.jpg

guvercinler.jpg

guvercinler-2.jpg

guvercinler-3.jpg

kuluckada-guvercin.jpg

Çok güzel duruyorlar maşallah Allah nazarlardan korusun haddinden fazla güzel duruyorlar çok beğendim :love:

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri